Salut, am implementat pe site-ul meu pet bazar punct ro tag-urile data-vocabulary.org - Product acum ceva vreme totusi am observat ca in WMT, la Structured Data imi apar doar 314 din aproape 9.000 de produse, aveti idee de ce?
Mersi,
-Valentin
Salut, am implementat pe site-ul meu pet bazar punct ro tag-urile data-vocabulary.org - Product acum ceva vreme totusi am observat ca in WMT, la Structured Data imi apar doar 314 din aproape 9.000 de produse, aveti idee de ce?
Mersi,
-Valentin
Define "ceva vreme" ! Eu am patit ca acestea sa fie indexate aproape in totalitate abia dupa 1 luna - 1 luna si jumatate.
Eu am modificat toate produsele odata iar conform graficului de la WMT, primele "Produse" (in numar de 2) le-a gasit pe 26 iulie apoi, dupa 2 sapt numarul lor a crescut brusc la aproape 300 si de atunci fluctueaza (+/- 30) in jurul acestei valori.
@ValentinMilea: Poate din cauza ca nu au toate au rating/comentarii. Oricum procesul nu e instant, poate sa dureze luni de zile.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)