Salut, am un site care sta destul de bine din punct de vedere seo, dar ma intereseaza sa ii cresc traficul si m-am gandit sa cumpar pop-up pe un site de filme online, pierd ceva din punct de vedere seo, al calitatii site-ului ?
Salut, am un site care sta destul de bine din punct de vedere seo, dar ma intereseaza sa ii cresc traficul si m-am gandit sa cumpar pop-up pe un site de filme online, pierd ceva din punct de vedere seo, al calitatii site-ului ?
Pe ce cuvinte cheie e gasit cel mai des site de filme si ce cuvinte targeteaza site-ul tau?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Pentru ce te intereseaza 1nesco ?
Pt seo, intrebarea ta.
Mi se spunea 1nesco
Eu am intrebat daca site-ul x are popup dupa site-ul y , desi site-ul x e cam aceeasi nisa cu site-ul y, afecteaza ceva site-ul x?
Mi se spunea 1nesco
Pentru ce te intereseaza 1nesco?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Din experienta iti spun ca nu are nici o influenta. Dar pentru siguranta ta, incearca sa scapi de referer.![]()
Eu cred ca acest trafic e vazut ca trafic direct.
Tinand cont de faptul ca vizitatorii nu prea agreaza popup-urile si le inchid repede putem vedea o crestere a bounce rate-ului. Si asta nu prea bine.
In mod normal, traficul nu este vazut ca direct. Iti apare referer site-ul de unde primesti popup.
Si da, problema cu bounce rate este destul de nasoal. Poti ca dupa o sec sa dai redirect automat pe alta pagina si se fac practic 2 afisari.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)