Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Ceva ciudat!

beatrice88 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    12th February 2011
    Posturi
    176
    Putere Rep
    28

Implicit Ceva ciudat!

Dupa topicul deschis acum 2 saptamani in care ceream ajutor in legatura cu activarea unei campanii adwords am reusit sa activez o campanie dar se petrece ceva extrem de ciudat. In contul de adwords imi apare ca au fost cheltuita suma alocata zilei de ieri corespunzatoare fiind 38 de clikuri. Intru in contul de analytics al site-ului pentru care am activat campania si verific sursa de trafic. Imi apare o singura vizita venita din reclama adwords pt ziua de 22 Noiembrie. Mai am de cheltuit vreo 13 lei din cei 50 de ron ca sa se activeze si cei 200 de ron( daca se vor activa). Problema este ca nici anunturile nu apar pe google....iar eu am deja 38 de vizite practic venite din adwords pe ziua de ieri. Pareri?
    C'est la vie!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    32
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu zic sa platesti pe cineva care se pricepe bine la promovarea pe adwords. Ti-ar putea creste considerabil nr de conversii la aceeasi suma cheltuita.

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    41
    Posturi
    878
    Putere Rep
    37

Implicit

Citat Postat în original de beatrice88 Vezi Post
    Dupa topicul deschis acum 2 saptamani in care ceream ajutor in legatura cu activarea unei campanii adwords am reusit sa activez o campanie dar se petrece ceva extrem de ciudat. In contul de adwords imi apare ca au fost cheltuita suma alocata zilei de ieri corespunzatoare fiind 38 de clikuri. Intru in contul de analytics al site-ului pentru care am activat campania si verific sursa de trafic. Imi apare o singura vizita venita din reclama adwords pt ziua de 22 Noiembrie. Mai am de cheltuit vreo 13 lei din cei 50 de ron ca sa se activeze si cei 200 de ron( daca se vor activa). Problema este ca nici anunturile nu apar pe google....iar eu am deja 38 de vizite practic venite din adwords pe ziua de ieri. Pareri?
    Cei 200 se pun in cont automat dupa ce faci plata de 50 de lei si pui codul, daca nu ai facut asta, nu cred ca ii vei mai primi.
    Cum ai vazut vizita in analitycs, ce ai facut sa vezi, ai pus utm_source?
    Ai corelat adwords cu analytics?
    Daca nu apar reclamele, ori numai ai bani ori nu ai setat corect campania.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Daca esti la inceput cu AdWords, iti recomand blogul lui Cristian Ignat, are f multe articole interesante pe tema asta... Eu sunt la inceput cu AdWords si pot spune ca am aflat multe de la el... bineinteles, mai sunt si alte resurse, dar mie imi place cum explica el.

ontopic: Posibil sa nu fi legat AdWords cu Analytics, sau nu ai setat autotagging. Urmeaza pasii din articolul asta

legat de anunturile care nu-ti apar.. asa am patit si eu, impresiile cresteau, dar nu-mi apareau reclamele. nu m-am prins care-i motivul, dar cred ca are legatura cu faptul ca daca ai cautat de cateva ori keyword-ul ala si nu faci click pe reclame, e posibil sa nu ti le mai arate (asta-i doar o banuiala de-a mea, care "face" sens oarecum..
    Signatura lipsa

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Tocmai am depasit 50 de lei cheltuiti si am primit automat cei 200 RON. Deci nu vin automat dupa ce ai incarcat in cont 50 de lei (apropo, o parte din banii pe care ii pui sunt VAT-ul, deci ar trebui sa pui initial undeva pe la 70 ron). Eu am pus initial 100 dintre care mi-au luat VAT vreo 20 de lei parca.
    Signatura lipsa

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ciudat Sau ????
    De mariusx în forumul Adsense
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 26th September 2007, 21:53
  2. Ceva cam ciudat...
    De dragoserv în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 32
    Ultimul Post: 22nd July 2007, 10:21
  3. E ceva ciudat, e de jale oricum.
    De danmarius7 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th January 2007, 15:15
  4. Un script ceva.. ceva sa ma scoata din oala
    De voiculau1 în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 20th January 2007, 18:45
  5. Ceva ciudat
    De Alex Dumitru în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th June 2006, 11:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •