Ah ... Pe de alta parte ... Acea lista este prima pe care am observat-o.. Are si siglele agentiilor damn it![]()
Ah ... Pe de alta parte ... Acea lista este prima pe care am observat-o.. Are si siglele agentiilor damn it![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Problema era ca daca dai click pe link-ul de mai sus te duce la gruparea pe categorii, nu la lista detaliata cu site-uri. ;-) Nu era link la /publicitate, ci la /publicitate/index.php?c=catPostat în original de Cristian Mezei @ Dec 15 2005, 10:21 PM) [post=7959
Ca sa treci de la un mod la celalalt trebuie sa folosesti meniul din stanga sus, mic si]
Ah ... Pe de alta parte ... Acea lista este prima pe care am observat-o.. Are si siglele agentiilor damn it
[/QUOTE]
Problema era ca daca dai click pe link-ul de mai sus te duce la gruparea pe categorii, nu la lista detaliata cu site-uri. ;-) Nu era link la /publicitate, ci la /publicitate/index.php?c=cat
Ca sa treci de la un mod la celalalt trebuie sa folosesti meniul din stanga sus, mic si cam greu de ajuns la el. :-)
Octavian Costache
http://www.vivi.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)