Se gasesc destul de multe programe care fac asta automat.
Dati un search pe google la "web engine auto submit " .
Aici sunt.
Spuneau unii ca ma vand..altii ca sunt foame....dar defapt...DOOOH....
o firma de webdesign din Romania cere de cel putin 3 ori mai mult decat o firma de webdesign ce se respecta din Londra,Paris sau New York.LUMEA MUNCESTE PENTRU BANI....nu ca noi romanii..care am fi in stare sa cerem 1000 de euro pentru un site de 3 parale..ca daca analizezi atent site-urile facute de firmele de webdesign de pe la noi(NU TOATE) gasesti `n` greseli.
La fel si cu SEO...GIZAAAAAS fac SEO pentru cateva site-uri mari..cand am negociat contractul...nu am vrut sa cer eu suma de bani..ca sa nu pierd clientul..ma asteptam la vreo 500 de ron.Propunerea lor a fost 2000 ron.Deci toti romanii s-au obisnuit cu preturi mari.
Si pentru cei care spun ca ma vand...am cel mai mare site romanesc PTS...cunoscut in zeci de tari,si care nu este SCAM..cum fac toti romanii.. deschid un site,castiga 1000$ si in 1 luna dispar cu tot cu site.
aa...si ca fapt divers...submit-ul este semi manual...si costa 10 EURO pentru Europeni.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)