M-ar interesa un program/script care sa imi spuna care sunt PR-urile unui domeniu. Sa spunem ca vreau sa "scanez" un domeniu si sa imi listeze paginile cu PR din acel domeniu.
Exista asa ceva?
Mersi!
M-ar interesa un program/script care sa imi spuna care sunt PR-urile unui domeniu. Sa spunem ca vreau sa "scanez" un domeniu si sa imi listeze paginile cu PR din acel domeniu.
Exista asa ceva?
Mersi!
1. Citeste regulamentul, la sectiunea semnaturi te rog.
2. Referitor la intrebarea ta, ai 3 metode:
- Sa creezi tu sau sa platesti pentru a ti se crea un script PHP care face asta.
- Sa folosesti tool-ul de visual pagerank de la iWebTool, pe orice pagina a acelui website. Poti vedea pagerank-ul fiecarui link din acea pagina scanata.
Sa folosesti tool-ul de pagerank search de la SeoChat, cu o anumita cautare (vezi link). Vezi ca sortarea dupa pagerank, functioneaza doar pentru primele 100 de rezultate. Daca dai next page, chiar daca ai selectat sortare dupa pagerank, nu va ma functiona.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
...sau poti sa instaleze toolbarul Google care are un buton special care arata page rank-ul fiecarei pagini deschise de browserul tau.Am incercat cu IE si Firefox.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Mai gasesti un tool folositor aici: http://www.seojunkie.com/custom-made-seo-tools/
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)