Parca la aplicatia oferita de Google pentru generat sitemap iti trebuie si suport python. Daca il ai poti incerca si apoi sa faci upload la sitemap pe server.
Parca la aplicatia oferita de Google pentru generat sitemap iti trebuie si suport python. Daca il ai poti incerca si apoi sa faci upload la sitemap pe server.
da,cere si python ala . pe serverul unde am siteul nu pot uploada si rula nimic.pot doar sa uploadez fisierele necesare sitului.
ce am mai descoperit eu , daca instalez apache server pe calculator si copiez acolo toate fisierele sitelui, pot sa rulez situl acesand localhost.
intrebarea era daca e posibil sa copiez in apache server si aplicatia aia de la google pentru sitemap si sa o execut acolo
sper ca am reusit sa explic ce vreau eu sa fac![]()
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
hai ca am intels eu :d ce vrei sa faci.. cu toate ca te complici
ai sursa site-ului pe compu tau, cu apache pe el.. da?
daca aplicatia aia este in python, http://www.python.org/download/ si ia versiunea de windows si ruleaza scriptul respectiv.. si aia e
tot raman la concluzia ca te complici.. dar ce face omu cu mana lui e sfant![]()
multumesc,excat asta vroiam sa fac dar eram curios daca e posibil sa nu ma complic cu downloadari/instalari/configurari.
totusi de ce te complici? si nu faci ce ai mai facut? ai foarte foarte multe pagini??momentan am folosit varianta cu o alta pagina de net unde introduci adresa ta si iti fac aia sitemap pe care il dowmloadezi apoi de acolo.
pentru siteul meu, de 15 pagini, merge usor de facut sitemap pe diverse pagini de pe net. dar vroiam sa fac cum explica prin helpu de la google mai mult ca sa invat diverse chestii.daca o sa fie prea complicat nu o sa imi bat capul cu asa ceva
seinfeld, ceea ce vrei tu sa faci pe localhost cu python nu merge pt. site mare.
python analizeaza logul accesarilor de fisiere pastrat de apache si pe baza aluia iti face sitemap si il submiteaza automat la google.
iar daca tu nu ai activitate mare pe localhost, o sa iti scoata cateva file. adica nerelevant.
pt. facut sitemap astfel, trebuie server cu python instalat si sa stii calea spre log si sa ai acces si la server sau sa iti dea administratorul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)