Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Impozitare castiguri din Advertising

BGD1337 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    15
    Data înscrierii
    10th September 2016
    Vârstă
    32
    Posturi
    79
    Putere Rep
    15

Implicit Impozitare castiguri din Advertising

Buna ziua si scuze de deranj, insa am o dilema care ma cam nelinisteste.
    Incepand cu data de 19 noiembrie 2017 am inceput sa realizez venituri pe reteaua TubeAdvertising, suma care ajunge la circa 1500 de euro pana in prezent. (28.12.2017)

As dori sa va intreb cum pot declara aceste venituri (pe ce declaratie, la ce categorie etc) si ce dovada pot atasa cu respectiva suma.
    Banii i-am primit in PayPal iar ulterior i-am retras in contul bancar, care este unul personal, de student.

Edit: Ulterior am aflat ca veniturile trebuie declarate pe Declaratia 200, insa am vazut ca trebuia sa depun inainte si Declaratia 220, pe care nu am depus-o. Am aruncat un ochi peste ea, insa nu inteleg ce detalii trebuie sa trec de exemplu la "Data incheierii activitatii", din moment ce eu inca ma ocup cu promovarea serviciilor retelei respective.
    Va rog frumos sa ma ajutati, mutumesc.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Salut

La venituri lunare de 1500E daca vrei sa platesti impozit si vrei sa te ocupi de asta in continuare, sfatul meu e sa iei lagatura cu cineva care se ocupa de contabilitate.

Fa-ti simulari de calcul cu PFA, SRL si persoana fizica, vezi care te avantajeaza si mergi pe calea aleasa. Daca e venit recurent constant va fi obligatoriu de la un punct sa ai personalitate juridica (fie micro, fie PFA).

Sfat nu-ti dau eu, nu exista reteta unica cea mai avantajoasa, altfel am avea toti. In functie de venituri, impozite, cheltuieli, vezi ce se poate deduce, in ce conditii se pot retrage banii, etc, decizi ce e mai bine pentru tine.

Multa bafta

P.S. Pentru 250-500E anual as mentine continuu o contabila, salvezi si timp pierdut la cozi, timp cautand sa intelegi legea, eviti eventuale amenzi pentru interpretari gresite, etc
    Retired

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Castiguri Youtube
    De razvaneluu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 17th April 2017, 18:08
  2. Castiguri adsense
    De razvaneluu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th February 2017, 16:35
  3. Castiguri azi Adsense
    De StarNET în forumul Adsense
    Răspunsuri: 8