Un amic si-a pierdut un site vechi de un an, din pacate nu a fost prins de archive.org.
Mai sunt si alte site-uri care afiseaza istoricul unui site?
Tks
Un amic si-a pierdut un site vechi de un an, din pacate nu a fost prins de archive.org.
Mai sunt si alte site-uri care afiseaza istoricul unui site?
Tks
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Bag sama ca amicul meu nu are noroc.
Bune ambele, de comparat doar diferentele fata de archive.org.
Mi se spunea 1nesco
daca site:yourdomain.com mai da vre-un rezultat atunci iei cache pentru fiecare pagina.
Totusi, firma de hosting chiar nu a pastrat vreun backup? Intreb pentru ca cei de la ghesi daca nu ma insel, acum cativa ani mi-au zis dupa aproximativ o luna de la expirarea unui pachet de gazduire, ca au backup dar ma costa.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
In cache sigur nu, l-a dezindexat bine. Dupa un an nu stiu daca mai poate cere vreun backup, atunci nu stia (incepator).
Mi se spunea 1nesco
De obicei firmele de hosting pastreaza backup 30 de zile, asadar in fiecare zi tu trebuie sa ai back-up nou si in fiecare zi iti expira back-up de 30 de zile. In fiecare zi, ai 30 de back-up-uri.
Acum, pentru ca nu ti-ai prelungit contractul cu ei, nu mai aveai acces la gazduire deci nu erau obligati sa iti dea back-up.
Asa invata oamenii. O sa-i arat raspunsurile voastre. Multumiri
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)