Ce parere aveti despre profitshare de la emag si alte campanii? a incercat cineva? se castiga ceva din asta? :)
Scuze daca am postat intr-o categorie nepotrivita dar nu gaseam o alta categorie potrivita pentru acest subiect.
Versiune printabilă
Ce parere aveti despre profitshare de la emag si alte campanii? a incercat cineva? se castiga ceva din asta? :)
Scuze daca am postat intr-o categorie nepotrivita dar nu gaseam o alta categorie potrivita pentru acest subiect.
Cea mai buna varianta este sa o verifici tu daca ai website-uri cu care poti incerca astfel de monetizare . Unii numai din asta castiga si chiar o fac foarte bine. Spre exemplu acum ca vine blackfriday , unii dau boom cu profitshare :)
Nu stiu daca parerea mea conteaza, dar o zic.... sa faci ceva treaba cu afilierea ai nevoie ori de comunitate ori de promovarea unor produse/magazine mai putin promovate de catre ceilalti bloggeri.
Legat de raspunsul lui @marian, completez prin: cred ca ai nevoie de stapanirea unui domeniu pe care poti sa-l expui in cel mai bun mod .Odata ce ai facut lucrul asta cu putin efort de promovare cu siguranta ai putea avea succes.
Il am de ceva timp pe site dar inca nu am reusit sa castig nimic din el, cred ca nu este un site potrvit pentru acest tip de reclama. Proabil in alte parti are succes, multumesc oricum pentru raspunsuri.
Se pot castiga bani din profitshare. Trebuie sa "obligi" lumea sa dea click pe unul dintre linkurile tale inainte sa cumpere un produs. Unele site-uri au perioada de cookies pana la 30 de zile, altele doar 10 zile. Adica daca o persoana da click pe unul dintre linkurile tale, dar nu cumpara produsul si se intoarce peste 10 zile si cumpara produsul tu iti iei un comision din vanzare.
Cei de ma eMAG ofera 1% cand are loc Black Friday.
Obliga in continuare, ca pe urma o sa vi pe AICI ca sa te plangi ce marlani sunt astia de la PS ca ti-au suspendat contul.
Poti sa incerci mai bine 2parale conversia e mult mai buna si par foarte seriosi.
NU merita nici ca advertiser sa intri in reteaua de afilieri :)
Va spun din propria experienta. In 6 luni, cu 500 de afiliati am avut numai 4 - 5 comenzi :)
Nici afiliatii nu au facut bani si nici eu ca advertiser!!
E pierdere de timp.
Singurii care fac bani sunt cei de la Profishare, adminii, administratorii, emag probabil
Acest sistem de afiliere este profitabil cand ai cateva site-uri bune unde sa dea lumea click pe reclame , sunt comisioane bune la unii dar trebuie sa ai multi vizitatori si ceva care sa atraga . Si Profitshare si 2parale sau mai nou 2performant au campanii bune .
Nu a fost lapte si miere? E vina celor de la 2Performant, clar. Voi astia de aveti magazine online (unii - cei mai multi) visati la mii de vanzari doar batand din palme. Intrebarea mea e: ce ati facut voi ca sa va ajutati?
Am scos odata treaba merge dar trebe sa te ocupi.
Am dat de o companie care ofera jocuri petru advertiseri. In acest mod, utilizatorii mei macar se distreaza si intre timp vizualizeaza si o reclama de-a lor. Sper ca in acest mod, nu vor mai exista "aceleasi reclame banale si enervante".
Dupa implementare si primele statistici voi reveni cu pagina acestei companii in cazul in care treaba este profitabila pentru noi.
profithsare e bun ca backup pentru adsense pentru utilizatorii cu adblock. Ca adblock blocheaza adsense dar nu si profitshare. Eu la mine pe site, testez daca utilizatorul are adblock, si daca da, ii bag reclama de la profitshare. Daca nu are adblock ramane cu adsense.
Si cu ca advertiser ce ai facut ca sa fii promovat? Daca aveai 500 afiliati inseamna ca au genrat minim un instrument de promovare. Acolo reteaua si-a terminat o parte din treaba: te-a pus in legatura cu afiliatii. Dar tu, ai avut telefonul la vedere pe site? Ai comunicat promotiile afiliatilor inainte de aparitie? Ai avut minim 4-5 bannere de campanie si feed de produse? Descrie-ne un pic strategia ta de promovare in reteaua de afiliere ca sa ne facem o imagine cat mai completa asupra experientei tale.
Altfel, cum spunea si Dragos, faptul ca intri in retea nu inseamna ca o sa vanda ei pt tine
Eu mi-am pus link-uri, bannere cu sperante, dar acum le pun pt ca arata frumos si dau un aspect frumos blogului. Am vazut ca marile site-uri de stiri, cu trafic imens, sunt si ele afiliate. Nu am nicio sansa in fata lor. Sper ca nu te descurajez prea tare.
Daca te intereseaza, exista un plugin Ad Inserter pt Wordpress, si cu acela poti introduce link-uri oriunde pe blog, in articol sau dupa, dupa un anume paragraf, etc.
content_writer iti recomand ca decat sa folosesti aiurea acel spatiu de reclama sa pui reclama platita prin linkuri , eu as zice ca pe acel spatiu poti castiga mai bine din vanzare de link-uri.