Eram in cautare de domeniu si ... am gasit site-ul cu privina ce ofera domenii gratuite... sper sa va fie de folos
Freenom.com
Eram in cautare de domeniu si ... am gasit site-ul cu privina ce ofera domenii gratuite... sper sa va fie de folos
Freenom.com
Nu le poti folosi decat pentru a face redirect!
"Free Domains. This is the standard way of registration. It's a free service! You need to have a website, homepage or web page online on an existing web address or the capability of setting up your own website/server with content. Every Internet user who surfs to your free domain address will automatically go to the website address you have registered. You can change your website address any time to redirect your users to a different website or web page."
eu le folosesc pt dev de obicei si le poti folosi ca pe oricare alte domenii (iti setezi dnsurile tale acolo si ai rezolvat);
merg de minune cu digitalocean, dar si cu pachete shared de la hosteri din ro;
la prima inregistrare ai optiune free pana la max 12 luni.
nu stiu daca poti prelungi tot free sau ce se intampla daca facxi trafic mare;
probabil ca textul citat de tine se traduce prin "noi iti oferim domeniul, nu si hostingul"
Trebuie precizat ca toate acele tld-uri sunt folosite extrem de mult la magarii ce tin de spam si phishing si ca nu are rost sa le folositi pentru treburi serioase. Oricum sunt in shitlist-ul oricarui motor de cautare care se respecta si va trag in jos foarte mult orice ati face. Mai indicat este sa urmariti cand apar cupoane la 0$ pentru .pw, .party, .webcam, .xyz, .science etc. Sunt mai putin abuzate decat celelalte.
Ciprian. Eu nu am cont si merg pe ce spui tu. Am vrut sa imi fac cont si am citit conditiile. Probabil am interpretat gresit.
CDK. Perfect adevarat ce spui tu, numai ca domeniile alea or fi gratis la inceput dar de multe ori reinoirea lor costa aproape cat un domeniu .ro pe viata.
Domeniile .eu se vand ieftin si reinoirea anuala e tot pe acolo.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)