Postat în original de
weltandrei
Am vorbit si cu cei de la Seostudio, se pare ca este din cauza multor cereri de la acelasi ip catre google, au modificat totsa treaca prin serverele lor iar acum dupa spusele lor nu ar mai trebuii sa fie probleme! Din pacate nu este din setari! Prima data am achizitionat
Seo studio php, care a avut aceasi problema, iar apoi am achizionat varianta wordpress special oentru aceasta problema si am pus totul sus, hostingul este un VPS cu 2 ip-uri dedicate. Am testat chiar acum fiecare tool.
Ca sa ne intelegem. Tu ai un script php, pe care l-ai integrat pe site.
Ce nu intelegi tu este ca apropape toate "cautarile" se fac dupa anumite ip-uri, iar Google le baneaza, atat ip-urile cat si site-urile.
Ca sa-ti functioneze corect, ai nevoie de cod corect (am dubii ca la 31 usd e totul corect) si o clasa foarte mare de ip-uri (pe mai multe zeci de servere pentru inceput).
Nu poti sa oferi free, pentru ca o sa ai costuri foarte mari, daca vrei sa functioneze. Degeaba sunt free daca nu functioneaza.
Trebuie sa modifici scriptul ca sa functioneze cu adevarat pentru seo si trebuie sa te ocupi de ip-uri.
--------------
Exista 2 tipuri mari de useri.
1. cei care stiu sau cred ca stiu seo
2. cei care nu stiu nimic
Pentru 1, aceste tools nu se aplica, pentru ca nu merg si nu sunt ceea ce cauta. Sunt atat de multe tools free, incat nu-ti mai pierzi vremea aiurea.
Pentru 2, oricum nu conteaza, o sa li se para "arta contemporana" si merg la cineva care stie sau se apuca de citit.
Intrebarea este: tu cui te adresezi?
Cei care au facut scriptul, l-au facut pentru monetizare, iar targetul lor sunt cei care sunt la inceput de drum. Nu conteaza ca ceva nu merge, costa doar 31 usd.
Ultima modificare făcută de Tom; 12th September 2014 la 11:40.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.