Citat Postat în original de cipriano200 Vezi Post
eu nu cumpar nici o carte numai daca am nevoie numiadecat de ea, mai ales articole SEO se gasesc online, nu trebuie sa platesti nimic
If you're good at something, never do it for free! Joker (The Dark Knight) - informatiile pe care le vei gasi online si gratis cu siguranta sunt deja epuizate ... mai mult decat atat multe din carti sunt foarte ok pentru incepatori, deoarece pot gasi toata informatia in acelasi loc.

Citat Postat în original de cronoslord Vezi Post
ce gasesti pe net gaseste oricine. important e sa ai parte de ceva de care nu toata lumea face rost. E adevarat ca nici toate cartile astea nu sunt cine stie ce, dar daca ai parte de un review de la o persoana de incredere .... merita
Sunt si carti bune insa in general costa. Cum ar fi Advanced Google AdWords: Brad Geddes: 9781118819562: Amazon.com: Books sau Breakthrough Advertising: Eugene M. Schwartz, Martin Edelston: 9780887232985: Amazon.com: Books . PDF le gasesti poate si gratis, insa nu ma vad sa stau in fata calculatorului sa citesc o carte de 700 de pagini ... poate pe o tableta. In formatul suportat de Kindle ar fi ideal pe prima am cumparat-o de altfel pentru Kindle si isi merita fiecare banut.