de cand cu astfel de penalizari?PS - la site-ul din semnatura ai o penalizare pentru overoptimization [ai densitatea pe jocuri 9.5%]
nu am auzit de
legat de CPC, nimeni nu plateste ca adsense, eu nu folosesc ca inlocuire de adsense ci impreuna cu adsense
Am inteles!
Acea penalizare este de la primul panda, cu 2900 de pagini indexate si 365 refering domain ar fi trebuit sa ai suficient trafic insa dupa cum arata statisticile nu primesti mai mult de 100-200 pe zi pe acel site. De asemenea domeniile de top care refera catre tine nu sunt site-uri de jocuri
Succes!
Are 2.4%De unde sti tu ca este penalizat pentru overoptimization ? Poate ar trebuii sa deschidem un alt topic pe tema asta, daca ma uit la site-urile de pe prima pagina la cautarea jocuri, toti au o densitate mare la cuvantul "jocuri" ex: jocurikids.com care este densitatea pe jocuri?
Si scuze, ai dreptate ar trebui discutat in alt topic dedicat
Care este densitatea recomandata?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Dupa noile reguli aceasta ar trebui sa fie de max 1%. Dar sa separam un pic apele ...
Site-urile vechi [peste 5 ani] care au inca o densitate de 5-7% cu linkuri bune si un background analytics satisfacator au fosr pastrate in topul cautarilor deoarece sunt considerate relevante chiar daca sunt prea optimizate.
Site-uirle noi, lansate dupa primul update panda si care depasesc 2-3% sunt luate imediat in radar si li se acorda o penalizare.
Cele care nu au vechimea au fost penalizate!
De unde sti tu ca este penalizat pentru overoptimization ? Poate ar trebuii sa deschidem un alt topic pe tema asta, daca ma uit la site-urile de pe prima pagina la cautarea jocuri, toti au o densitate mare la cuvantul "jocuri" ex: jocurikids.com care este densitatea pe jocuri?
Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)