Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Un nou link de bagat in Competitive Ad Filter

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    38

Implicit Un nou link de bagat in Competitive Ad Filter

Azi am gasit pe itxpert (profil IT, nici o legatura cu stirile interne) o reclama AdSense la realitatea.net cu textul "Gigi Becali in catuse".
    In acel moment am intrat in adsense si am bagat realitatea.net la competitive ad filter - presupun ca un click pe aceea reclama nu-mi va aduce mai mult de 1 cent (daca am noroc)...
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

Cornelius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    102
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de thefan Vezi Post
    Azi am gasit pe itxpert (profil IT, nici o legatura cu stirile interne) o reclama AdSense la realitatea.net cu textul "Gigi Becali in catuse".
    In acel moment am intrat in adsense si am bagat realitatea.net la competitive ad filter - presupun ca un click pe aceea reclama nu-mi va aduce mai mult de 1 cent (daca am noroc)...
    eu am un site de anunturi moto si tot vad reclame catre un site-uri de jocuri de broswer, sa inteleg ca sunt acelasi gen de reclame de 1 cent bucata sau ar putea fi de vina google si "publicitatea în funcţie de categoriile de interes" pt ca mai am si un site de jocuri online si accesez destul de des aceasta categorie de site-uri!

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de Cornelius Vezi Post
    eu am un site de anunturi moto si tot vad reclame catre un site-uri de jocuri de broswer, sa inteleg ca sunt acelasi gen de reclame de 1 cent bucata sau ar putea fi de vina google si "publicitatea în funcţie de categoriile de interes" pt ca mai am si un site de jocuri online si accesez destul de des aceasta categorie de site-uri!
    Sunt in aceeasi situatie.

Eu vad si pe site-uri in engleza publicitatea la jocuri online romanesti. M-am plimbat pe unul in trecut destul de mult... Sa inteleg ca google m-a marcat pe viata?

Legat de realitatea, si eu i-am adaugat la competitive ad filter pentru ca am observat ca apar foarte des pe "Stiri calde" cum e si exemplul cu Gigi Becali de mai sus, Tolea. E logic ca un vizitator care da click pe asa ceva nu le va aduce nici un beneficiu pt ca nu are in ce converti, doar sa se laude ca-s cel mai mare site de stiri din romania, si la fel de logic e sa plateasca pt el minimul.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    E logic ca un vizitator care da click pe asa ceva nu le va aduce nici un beneficiu pt ca nu are in ce converti
    Eu n-as fi chiar asa de sigur.
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 12th April 2009 la 22:17.

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    34

Implicit

Cei de la realitatea banuiesc ca au reclama CPM pe site, deci au nevoie de vizitatori si atat, nu mai este nevoie sa se converteasca in nimic, o afisare este destul

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de Fabius Vezi Post
    Cei de la realitatea banuiesc ca au reclama CPM pe site, deci au nevoie de vizitatori si atat, nu mai este nevoie sa se converteasca in nimic, o afisare este destul
    Mersi pt completare. La asta ma refeream si eu.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

kitcat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Posturi
    60
    Putere Rep
    31

Implicit

mda...la noi numa reclama contextuala nu este
    probabil de aici si bid-urile foarte mici

Fabius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th December 2007
    Posturi
    417
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu am adaugat si mazda.ro in filtru banuiesc ca platesc 1c/click.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de Fabius Vezi Post
    Fiecare tip de site are regulile lui de conversie:
    - un site care vinde papuci de casa isi defineste conversia ca achizitia de catre vizitator a cel putin a unei perechi de clapari.
    - un site care vinde reclama isi poate defini conversia prin simpla vizitare a catorava pagini (poate doar una). Nu punem la socoteala (pentru site-urile ce au si continut calitativ) de avantajele de imagine si ca multi din vizitatori vor reveni ulterior fara a mai trece printr-o reclama AdSense (deja aceasta este un alt parametru din ecuatia conversiei)

Fiecare castiga in felul: unul doar cand vizitatorul a devenit client clasic (a comandat online, prin telefon sau s-a dus direct la magazin sa isi ridice papuceii cu motani in bot), celalalt doar prin faptul ca s-a dat click pe pagina lui (iar daca s-a mai si navigat ceva s-a scos centul impartit frateste de voi si Google, acesta din urma fiind fratele mai mare, iar cand vizitatorul a revenit sau chiar a fost fidelizat se poate spune ca s-a dat lovitura cu acel cent investit).
    Ultima modificare făcută de Marius Cristian; 13th May 2009 la 02:38.

Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    52

Implicit

Prin conversie ma referam la faptul ca nu au nevoie ca vizitatorul sa mai si faca altceva pe site, decat sa ajunga.
    "Conversia" lor se pare ca e urmatoarea chestie : http://www.realitatea.net/realitatea...ic_510667.html

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Filtru de reclame competitive
    De anuntul în forumul Adsense
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 18th November 2007, 17:03
  2. Cit dureaza update la Competitive Ad Filter
    De florin în forumul Adsense
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 10th February 2007, 02:10
  3. ceva de scos nu de bagat:)
    De dexter în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2