Tot m-am gandit si am intrebat si de la Google de o metoda de a depista hotlink-urile. Exista asa ceva?
Tot m-am gandit si am intrebat si de la Google de o metoda de a depista hotlink-urile. Exista asa ceva?
Consumator și producător de articole despre SF&F. SEO de voie, de nevoie.
Mihaitza zice aici niste lucruri. Depinde si ce vrei sa protejezi.. imagini sau fisiere. Asta daca nu cumva ai imaginatia prea bogata si vrei ca acest lucru sa se intample live..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Pai asta e foarte simplu.. incluzi un fisier de pe siteul respectiv in siteul tau si afli imediat. Nu cred ca asta era intrebarea.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Uita-te in fisierul de log si iti vei da seama repede cine face hotlink. Dupa ce vezi cine face hotlink te poti proteja cu una din metodele descrise la adresa data de haos mai sus.
Si da, se poate sa faci 25 GB cu 300 de vizitatori daca le oferi la vizualizare filmulete hostate la tine pe site - dar nu cred ca e cazul.
Ai si in CPanel "HotLink protection"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)