Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 34

Subiect: Bloguri do follow

Vipe Guest

Implicit

<lipsa text>
    Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:02.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Vipe, ai grija la ce spui. Iti inteleg frustrarea dar intelege si tu ca e posibil ca ceea ce propui sa nu prea intereseze sau sa para "ieftin". Si din moment ce ai postat pe forum o idee, ar trebui sa te astepti la reactii. Astea sint reactiile pe care le starnesti prin ceea ce propui.

Apoi, daca nu iti convine ce zic oamenii astia, poti sa te opresti. Daca nu spui nimic, nu ai critici. (dar nici nu existi)

Daca "atmosfera" e inca incinsa, propun sa inchidem topicul ptr ca se pare ca opiniile contra nu fac bine.

PS: am observat ca iti desconsideri coforumistii prin diferite mesaje. Ar fi bine sa ii respecti si sa te respecti. Ptr ca desconsiderarea ta fata de ei are efecte inverse. Iar ei sint mai mult...
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu-l inchide, ca poate ne da secretul si noua

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    49
    Posturi
    1.332
    Putere Rep
    40

Implicit

Seopedia a dat, e timpul sa dau si eu inapoi informatia care mie unu mi-a fost utila la vremea respectiva

DoFollow Blogs - Bloguri NoFollow Free

frumos, elegant si cu bloguri calumea nu cu porcarii.

Eu unu nu-mi bag blogul in directoare indiferent cat de smekere ar fi si cat trafic mi-ar aduce. Am suferit penalizari pe vremuri in urma introduceri aiurea in directoare. Ca sa mai dau si bani pentru asta, cred ca daca vin beat acasa vreodata sunt sanse sa fac asta, Dar cum nu am fost beat decat de 3 ori in viata si atunci nu era nici netu nici laptopul pe langa mine...

@Vipe, tu nu te lua dupa ce zice lumea, am avut si eu directoare si multe siteuri, asa inveti ce si cum se manaca. Intre a nu face nimic si a incerca sa-ti implinesti visele clar e mai buna a doua varianta. Ca nu va fi un succes proiectul asta, nu conteaza, vei invata multe cu el despre ce inseamana o afacere onlne. Apoi vei avea alta idee si mai misto si o vei incerca si pe aia, si probabil nici aia nu o sa mearga,dar pana la urma vei reusii asa cum fiecare din noi a reusit la un moment dat.

Sa-ti spun cate siteuri am inchis sau cati "bani" fac pe luna??? Sau cum am avut succes tocmai cu proiectele pe care le consideram o porcarie iar ideile super tari au ramas doar niste idei care mi-au mancat banii.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Ce aveti cu el de il atacati orice ar face, este si el la inceput, invata si el acum, orice proiect il va ajuta sa castige experienta, mai aels ca are mare nevoie.
    Eu nu l-am atacat. Mi-a zis ca nu inteleg deloc ideea asa ca l-am rugat sa imi explice ce nu inteleg (intr-o mod mai plastic, ce-i drept). El in schimb m-a ignorat (sau ma bagat in postul in care ii raspunde lui nosferu la "disperati", ca inca nu imi dau seama).

Prin faptul ca el se simte mereu atacat e o alta problema... Pana acum de cate ori a fost contrazis a revenit cu jigniri si generalizari care pe Seopedia au cam lipsit.

Daca e sa o luam asa, de cate ori cineva ne contrazice (pe buna dreptate sau nu), o putem lua ca pe un "atac". Diferenta consta in modul in care continui mica "disputa". Ii spui omului "habar n-ai pe ce lume traiesti tu si toti cei care nu sunt de acord cu mine" sau ii raspunzi punctual acolo unde e de raspuns. Mie mi se pare ca el a apelat frecvent la prima varianta.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Dar totusi trebuie sa intelegem ca e inca un copil, si ami are de crescut, mai are de invatat.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Dar totusi trebuie sa intelegem ca e inca un copil, si ami are de crescut, mai are de invatat.
    Eh copil Uite: Alex Dumitru, eu si Nosfer: 21, 22 si 23 de ani (si probabil mai sunt si altii). El are 22. Eu zic ca e la o varsta la care poate sa ia lucruri bune din criticile constructive si sa ignore criticile destructive.

@Vipe, sper sa nu consideri ca dupa acest thread cineva are ceva cu tine. Sau cel putin eu sigur nu. Eu am zis ce-am avut de zis... acum tu fa cum te trage capul
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Poate voi ati avut experientele necesare sa va maturizati, si ma refer la experienta in online, el este la inceput, si de asta il consider un copil inca, si cunosc oameni care au 30 de ani si in ce prioveste online-ul vad lucrurile ca niste copii, nici eu nu ma consider complet maturizat, dar am invatat multe in timp, si imi aduc aminte si eu cum priveam acum 4 ani site-urile web, tot cu o minte de copil.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Putem inceta cu toata discutia asta ? Hai sa revenim la bloguri dofollow. Se descurca el, este baiat mare.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    558
    Putere Rep
    34

Implicit

pe .ro e perfecta lista de bloguri dofollow de pe dofollow.ro si eu am inscris un blog acolo.
    Din pasiune, fotograf

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Lista Bloguri Do Follow
    De Lupanu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 3rd March 2011, 15:58
  2. Do follow blogs search engine sau motor de cautare pentru bloguri dofollow
    De deadworldisee în forumul Alte motoare de cautare
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 27th February 2010, 06:27
  3. Lista cu 200 forumuri do-follow externe
    De poison17 în forumul Utile
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 1st July 2009, 14:32
  4. Lista de bloguri care au DO follow la commenturi
    De Nic în forumul Link Building
    Răspunsuri: 40
    Ultimul Post: 19th May 2009, 13:35
  5. Nelamurire despre "no follow"
    De poison17 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th February 2009, 10:39

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •