Eu nu l-am atacat. Mi-a zis ca nu inteleg deloc ideea asa ca l-am rugat sa imi explice ce nu inteleg (intr-o mod mai plastic, ce-i drept). El in schimb m-a ignorat (sau ma bagat in postul in care ii raspunde lui nosferu la "disperati", ca inca nu imi dau seama).
Prin faptul ca el se simte mereu atacat e o alta problema... Pana acum de cate ori a fost contrazis a revenit cu jigniri si generalizari care pe Seopedia au cam lipsit.
Daca e sa o luam asa, de cate ori cineva ne contrazice (pe buna dreptate sau nu), o putem lua ca pe un "atac". Diferenta consta in modul in care continui mica "disputa". Ii spui omului "habar n-ai pe ce lume traiesti tu si toti cei care nu sunt de acord cu mine" sau ii raspunzi punctual acolo unde e de raspuns. Mie mi se pare ca el a apelat frecvent la prima varianta.

Răspunde cu citat

Uite: Alex Dumitru, eu si Nosfer: 21, 22 si 23 de ani (si probabil mai sunt si altii). El are 22. Eu zic ca e la o varsta la care poate sa ia lucruri bune din criticile constructive si sa ignore criticile destructive.