Eu nu folosesc plugin de cache, dat fiind că nu am trafic mare. Cred că momentan nu îți este nici ție necesar, dacă ești la început cu site-ul (iar mai târziu, dacă îți va fi necesar, îți vei putea instala).
Cât despre numărul optim de pluginuri, în opinia mea e bine să ai cât mai puține. Fiecare plugin e încă o sursă de bloatware (îți poate umple baza de date cu chestii irelevante și multe pluginuri nu-și șterg datele când le dezinstalezi), încă o sursă de posibile conflicte cu tema sau cu wp-ul sau cu celelalte pluginuri, încă un element care trebuie întreținut și actualizat și încă un posibil vector de atac la adresa site-ului. Pune doar ce îți este necesar. Imho, conținutul ar trebui să fie baza.
Apoi, ce fel de site este? Că "plugin-uri care nu ar trebui să lipsească niciunui site wordpress" e prea general. De exemplu, una e un blog pe wordpress (unde poate vrei să-ți instalezi un plugin care să elimine comentariile spam sau un Jetpack sau un plugin pentru note de subsol sau unul pentru formule matematice) și alta e un magazin online (unde poate că vei avea nevoie de cu totul alte pluginuri). Site worpdres e prea vag și general, pe wordpress poți face o mulțime de tipuri de site-uri, fiecare cu specificul și nevoile lui, deci nu cred că poți da un răspuns generic pentru toate.

Răspunde cu citat