Usor, in momentul in care doresti sa bagi Google Adsense trebuie sa ai ceva continut pe site, o vechime, site-ul sa fie bine optimizat cand vine vorba de viteza de incarcare si un pic de SEO. Din punctul meu de vedere, daca nu ai pe putin 1000 de vizitatori pe zi, si vrei sa faci bani legit, fara alte "smecherii", nu prea se merita.

Daca doresti sa obti un cont Google Adsense, doar pentru a avea unul, iti recomand sa faci un site "pilot", la care sa lucrezi o satpamana de zile, dar domeniul pe care lucrezi sa aiba ceva articole in Google, nu stiu, incearca sa cumperi un domeniu ce are deja articole si cu ajutorul webarchive sa restaurezi articolele repsective, cum ar fi nisa moda, cauti un site de moda, si faci in felul acesta, eu cu ajutorul site-ului www.gamine.ro am reusit sa fac acest lucru, a functionat perfect, dupa am folosit contul de Google Adsense in ce moduri am vrut, a si inca ceva. Pe vremea mea se tirmitea o chestie acasa cu un cod ce trebuia bagat apoi in contul Google Adsense, sa nu cumva sa incerci smecheriile pe care vrei sa le faci, pana in momentul in care o sa obti prima plata, pentru ca risti sa te sinchisesti degeaba, pana la prima plata vei putea fi banat fara motiv, sau pe motiv ca ai pus tu nu stiu ce articol despre un site de pariuri, deci prima luna, doua, trei, poate. Va fi mai greu. Eu iti spun asta din propria experienta, am avut cont Adsense din 2013, pe atunci aveam un alt site. Contul respectiv a fost banat in 2019, august din cauza ca am umblat eu cu un pakistanez ce imi genera venit, a functionat un an jumate, dupa am primit ban.

Ai grija ce si cum faci, daca totul este legit, si poti dormi linistit cu siguranta vei reusi sa fii acceptat fara nici o problema, in caz contrar, risti si poti fi penalizat. Dar stii cum se spune, nu risti, nu castigi.

O seara buna, imi cer scuze pentru modul in care m-am exprimat, insa sunt foarte ocupat si am prins 2/3 minute pentru a scrie pe aici. Succes tuturor!