Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Sfaturi pentru începători

Afișare hibrid

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de laur7 Vezi Post
    Salut. Ai idee cam cat mai conteaza dpdv SEO un domeniu EMD?
    Depinde de mai multe, un domeniu slab chiar daca este EMD nu te ajuta prea mult, dar nici nu te incurca. E un plus, dar depinde de nisa. In general cumperi un domeniu EMD nu pentru ca te ajuta la SEO ci pentru ca este relevant pentru cine cauta informatii. Sunt pareri impartite, unii zic ca nu te ajuta cu nimic sau mai nimic, altii inca mai cred ca e un factor de rankare.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Depinde de mai multe, un domeniu slab chiar daca este EMD nu te ajuta prea mult, dar nici nu te incurca. E un plus, dar depinde de nisa. In general cumperi un domeniu EMD nu pentru ca te ajuta la SEO ci pentru ca este relevant pentru cine cauta informatii. Sunt pareri impartite, unii zic ca nu te ajuta cu nimic sau mai nimic, altii inca mai cred ca e un factor de rankare.
    Eu cred ca ajuta din cel putin 2 perspective:

1) trafic direct, daca e ceva gen asigurari(.)ro
    2) ar putea creste CTR-ul in serps, ar fi mai atractiv

In rest.. si domeniul brandabil poate ajuta la CTR si poate obtine trafic direct, daca omul a aflat despre el prin alte surse. Deci e cu dus si intors.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Eu cred ca ajuta din cel putin 2 perspective:
    Zic si eu, ca nu ma prea pricep la asta cu trafic direct [ pentru mine ar insemna sa zicem sa scriu in bara masini.ro sau com, sau info sau ... ca EMD se refera la nume domeniu nu la TLD ] asa ca ma uit la cautarea asta si nu vad niciun EMD. Culmea este ca exista masini.ro In schimb cand vorbesti despre site cu cineva e clar ca nu se mai incurca, am site de masini si ii zice masini.TLD. Gata. Cu brand sau fara brand, cam tot aia daca ai site ok fata de concurenta - eu cred ca nu cat esti tu de bun se pune, ci cat e de buna sau nu concureta. Exemplu aici cu site-ul masini.club unde concurenta e varza. Am incercat cautari legate de masini si nu prea i-am vazut sus pe baieti, asa ca ce sa zic... am site-uri cu nume tampit gen e4xx. si sunt top 3 pe mii de keywords, desi concurenta e pe EMD cu spe TLD-uri care mai de care mai legata zic ei de tara. Oricum eu apreciez EMD-urile [ ce pana mea fac eu cu tulcea.info nu stiu ... ca de aia l-am luat informatii tulcea sa fie... da na , nu faci SEO, nu te ocupi ... nu-ti da nimeni nici 2 lei pe EMD-ul tau pentru potential. Cel putin momentan. Azi ma uitam la un domeniu embroidery.shop si mi-a picat fata !
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

laur7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    15
    Data înscrierii
    3rd January 2019
    Vârstă
    48
    Posturi
    40
    Putere Rep
    15

Implicit

Eu am luat cateva domenii EMD nu in ideea ca ajuta la rankare ci ptc sunt usor memorabile in primul rand, cu toate avantajele ce decurg de-acolo, insa nu am idee daca dpdv SEO mai ajuta cu ceva si daca da, in ce masura? Nu am idee cat mai conteaza numarul cautarilor lunare.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi incepatori
    De Rapsodia în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th November 2014, 10:28
  2. Tutorial pentru incepatori SQL
    De Ionut D în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th September 2013, 15:51
  3. Dctionar SEO pentru incepatori
    De Victoras în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1