Citat Postat în original de doro Vezi Post
În primul rând m-aș uita mai atent la site-urile de pe primele poziții și aș încerca să-mi dau seama ce au ele și nu are încă site-ul tău. Se află branduri puternice în spate? Ce linkuri externe există? Ce vechime are domeniul respectiv ce vechime au articolele? Pe partea de onpage ce au făcut diferit față de tine?
In fata sunt intr-adevar site-uri puternice, dar le-am mai depasit pe alte keywords, aceiasi nisa. Eu aveam nelamurirea legata de ce ar putea sa insemne de exemplu mai multe articole adaugate pe aceiasi kwd, diluarea sau intarirea lor? Ma gandeam ca poate 5 - articole despre mamliga ar fi benefice de exemplu pe un site de retete culinare. Asta in ideea ca fara links catre articol sunt in top 10 sau/si top 20. As urca cateva pozitii, sau din contra, ar dauna per total site-ului, google nestiind care articol este despre mamaliga [ am mai vazut 2 -3 afisari cu acelasi site ]. Dar ce se intampla daca imi fac singur concurenta, adica scriu pe aceiasi tema pe alt site - mentionez ca de fapt site-ul este generalist.