Aveti dreptate. Si eu sunt de acord cu faptul ca o micronisa poate fi cu mult mai profitabila. Insa, nu am spus nicaieri de micronise, ci de nise. Altfel spus, articolele acelea cu retete si de sanatate de care am zis nu sunt scrise pe acelasi subiect. Asadar, pica din start ideea de a face o micronisa cu ele...

In principiu, ar fi vorba de 2 potentiale site-uri cu retete diverse si un altul cu articole despre sanatate, pe langa site-ul de stiri care e in picioare de cateva zile. Adica, 3 proiecte de care sa ma ocup in paralel. Sigur, multi probabil vor spune ca e foarte bine, ca n-as avea ouale intr-un singur cos, insa... E vorba si de volumul de munca si de viteza cu care vor veni (potentialele) rezultate.

Daca as merge cu planul asta, sa mai iau 2 domenii pentru retete si sanatate, as avea continut pentru ele pentru un timp, sa spunem. Dupa, ar trebui ca in fiecare zi sa gasesc subiecte noi si pentru ele si pentru site-ul de stiri. La site-ul de stiri nici c-as avea cum sa scriu din timp, ca doar nu stiu stirile dinainte. Problema? Lucrez de unul singur. Nu neaparat din placere, ci din necesitate. Eu fac site-urile, eu scriu articolele. Si ia destul de mult timp...

Planul 2, dupa cum am spus si initial, ar fi sa creez categorii speciale pe site-ul asta de stiri, RETETE si SANATATE, unde sa postez articolele astea. Sa spunem ca din punct de vedere al timpului, planul asta ar fi putin mai bun. As avea sa scriu cel putin cateva articole pe zi. Dar, e si aici o problema. Nu prea cred ca s-ar ranka atat de bine alte tipuri de articole de pe site-ul de stiri, in afara de...stiri.

Sunt multe site-uri de stiri din cate am vazut. Insa, daca e sa caut o reteta de nu stiu ce de exemplu, rar am gasesc in rezultate un articol de pe un site de genul. (sigur, aici nu vorbesc de trusturile de presa cu site-uri si bugete, care rankeaza orice). De obicei, apar site-urile nisate de retete si eventual, vreun articol al vreunui ziar din asta urias.

Una peste alta, nu prea stiu ce sa fac. Ar exista avantaje la ambele planuri. Chiar si asa, acum, dupa ce am intrat putin pe nisa asta de stiri, imi dau seama ca de unul singur, e greu sa intretii un site de acest gen. Trebuie sa fii conectat non-stop la ce se intampla si sa scrii rapid si tu despre evenimentele zilei, altfel, nema trafic. Ca o intrebare off-topic pentru cei care detin astfel de site-uri: merita macar? Se fac acolo niste bani macar, cat sa simti ca nu pierzi timpul? Daca scrieti doar voi pe site sau nu nu mai intreb, ca sigur raspunsul e ca nu.