- Daca platesti pe chilotei si ai pe site portjartiere, CTR va fi atat de mic incat o sa vii cu bani de acasa.

- FB Ads: categoric nu. Este ieftina reclama, da' o sa fii disperat cand o sa vezi cat de mic e CTR-ul. Ti-o zice cineva care chiar a testat asta. Sigur ca poate difera in alte nise decat ce am probat eu, dar...

( Edit: Nu am testat direct cu reclama adsense, ci cu reclame text in format identic. Nu mi-e foarte important contul Adsense in prezent, dar il pastrez totusi, la naftalina - era risky faza )

Poti sa incerci, si vezi ce se intampla. A, si iarasi problema - nu cred ca o sa ii convina lui G traficul din FB ads. Mai ales ca inevitabil vin si boti (e plin FB), iar Google nu e prost deloc.

Eu nu mi-as risca contul Adsense pentru o strategie care oricum, chiar daca face profit, va fi mereu pe muchie de cutit pentru ca marja e mica si e suficient sa o ia in sus sau in jos pretul la intrare/iesire, si te trezesti ca pierzi bani in loc sa castigi. Plus risc major de ban. Daca este cumva neimportant contul Adsense (oare?)... atunci da, de ce nu.

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
M-am trezit la 4 si cred ca nu gandeam eu nu am avut niciodata afaceri tare banoase per client [ mint, am cateva, da acolo am sub 10 clienti si aia de ani de zile, platesc bine, am doar frca ca o sa-i pierd candva! ], deci AdWords nu a prea fost o alternativa. Ideea mea era sa platesc la google pe chiotei si sa am de fapt pe site portjartiere - adica mai exact sa nu fie pe nisa, de aia ziceam ca ar trebui unu cu IQ peste 145, sa-i dea de cap. Mersi, m-am mai linistit.

Off topic: eu prin 2004 ma gandeam sa fac bani cu site-uri cu fete ma mir ca am rămas însurat ...

OnTopic: da cu FaceBook Ads o merge? ca parca acolo e mai ieftina reclama.