Rezultate 1 la 10 din 22

Subiect: parere site

Afișare hibrid

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Cristi Adam E ca si cum ai zice ca navighezi pe net defapt nu prea poti naviga decat pe mare cum sa navighezi pe internet ? cam asa e si cu pedalatu

Cristi Adam este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    26th February 2018
    Locaţie
    Targoviste
    Posturi
    88
    Putere Rep
    16

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    Cristi Adam E ca si cum ai zice ca navighezi pe net defapt nu prea poti naviga decat pe mare cum sa navighezi pe internet ? cam asa e si cu pedalatu
    Chiar nu inteleg de ce imi vorbesti pe tonul asta superior, nu stai de vorba cu femeia de servici, aluzia cu pedalatul am prins-o de la inceput dar iti spun sigur ca Google nu, eu intrebam cu totul si cu totul altceva ca sa iti pot da un raspuns de care sa te poti folosii. In fine, regret ca mi-am pierdut timpul si m-am bagat in seama pe topicul tau, toate cele bune si multe "succesuri"

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Adam Vezi Post
    Chiar nu inteleg de ce imi vorbesti pe tonul asta superior, nu stai de vorba cu femeia de servici, aluzia cu pedalatul am prins-o de la inceput dar iti spun sigur ca Google nu, eu intrebam cu totul si cu totul altceva ca sa iti pot da un raspuns de care sa te poti folosii. In fine, regret ca mi-am pierdut timpul si m-am bagat in seama pe topicul tau, toate cele bune si multe "succesuri"
    am inteles ca google nu intelege aluzia dar asta e brendu de ce firmele prefera sa foloseasca numele firmei si nu folosesc keyworduri?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    am inteles ca google nu intelege aluzia dar asta e brendu de ce firmele prefera sa foloseasca numele firmei si nu folosesc keyworduri?
    Cristi cred ca stie ce e ala un brand, la fel ca si google, daca speri sa-l faci brend pe acest pedalam pe net, succes! am incercat si eu candva cu ClubSeo, n-am prea rusit din lipsa de investitii, desi la scris am scris si are peste 1000 de articole unice. Asadar, ca sa nu ma intrebi care-i legatura cu pedalatul, daca nu ai investit in tema iar site-ul e gol si ti ceri pareri .. cam naspa, Ce sa zicem de site? A zis lumea, tema e naspeta, content zero .. info despre ce o sa fie site-ul zero... ce sa zicem? daca e ok adresa URL? DA, e super ok daca ii faci pe oameni sa te caute pe pedalam pe net!ca zic asa, in clipa de fata pe pedalampenet nu ai concurenta, apari doar tu in SERP cu cel gratis pe blogger, deci aia e singura competitie momentan.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Parere site !
    De Fabiautomotive în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 54
    Ultimul Post: 17th October 2015, 16:53
  2. Parere seo site.
    De Mert1504 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 5th October 2015, 02:07
  3. Parere site
    De costingheonea în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8