Cristi Adam E ca si cum ai zice ca navighezi pe net defapt nu prea poti naviga decat pe mare cum sa navighezi pe internet ? cam asa e si cu pedalatu
Cristi Adam E ca si cum ai zice ca navighezi pe net defapt nu prea poti naviga decat pe mare cum sa navighezi pe internet ? cam asa e si cu pedalatu
Chiar nu inteleg de ce imi vorbesti pe tonul asta superior, nu stai de vorba cu femeia de servici, aluzia cu pedalatul am prins-o de la inceput dar iti spun sigur ca Google nu, eu intrebam cu totul si cu totul altceva ca sa iti pot da un raspuns de care sa te poti folosii. In fine, regret ca mi-am pierdut timpul si m-am bagat in seama pe topicul tau, toate cele bune si multe "succesuri"
Cristi cred ca stie ce e ala un brand, la fel ca si google, daca speri sa-l faci brend pe acest pedalam pe net, succes!am incercat si eu candva cu ClubSeo, n-am prea rusit din lipsa de investitii, desi la scris am scris si are peste 1000 de articole unice. Asadar, ca sa nu ma intrebi care-i legatura cu pedalatul, daca nu ai investit in tema iar site-ul e gol si ti ceri pareri .. cam naspa, Ce sa zicem de site? A zis lumea, tema e naspeta, content zero .. info despre ce o sa fie site-ul zero... ce sa zicem? daca e ok adresa URL? DA, e super ok daca ii faci pe oameni sa te caute pe pedalam pe net!ca zic asa, in clipa de fata pe pedalampenet nu ai concurenta, apari doar tu in SERP cu cel gratis pe blogger, deci aia e singura competitie momentan.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)