4th February 2019, 18:40
1 out of 1 members found this post helpful.
Caută o temă care îți place de pe themeforest .net și o vei primi de la mine. Pot să o trimit de câte ori se face update. Dacă mergi pe servicii SEO și dorești o temă bună, foarte bună, alege Total. Este singura tema care oferă posibilități de modificare de la partea de design, până la coding. Poți face orice model de website cu această temă. Succes!
4th February 2019, 20:03
2 out of 2 members found this post helpful.
Suntem o echipa tanara cu o vasta experienta in
SEO , in promovarea siteurilor si in publicitate online. Am inceput acum 15 ani cu siteuri gazduite gratuit urmand ca in perioada imediat urmatoare sa achizitionam domenii proprii. Ne place sa redactam articole pentru promovarea diverselor produse ale clientilor. Detinem in momentul de fta mai multe conturi de publisher oferind prin ele advertoriale de calitate. Avem si pasionati printre noi cu fotografia si la cerere putem pune la dispozitia clientilor fotografii din arhiva proprie.
Cu o asa tema, mare experienta...
4th February 2019, 20:58
1 out of 1 members found this post helpful.
Haideți măi, nu fiți răutăcioși! Ajutați omul dacă puteți, dacă nu, nu încercați să îl dezamăgiți. Toți am început de la un anumit punct. Dacă nimeni nu ar cere ajutor aici, cu cine am mai face conversație?