M-am uitat pe themeforest insa temele de acolo sunt mai mult de tipul magazin online ce dispun de landing page pt propriile domenii puse pe site si cam atat. Eu cel putin nu am gasit o tema de tipul "third party" marketplace. Ar fi ok cu landing page integrat, cu dns setat spre platforma mea, insa presupun ca este destul de complicat si pt inceput ma gandesc la aceast lucru doar ca la o optiune de dorit insa ar fi ok si fara ea un timp.
Folosesc deja de ceva vreme platformele sedo/godaddy/afternic/undeveloped/uniregistry pt vanzarea domeniilor, iar cea mai simpla de folosit si curata ca aspect imi pare undeveloped. La fel si landing page-urile lor imi par mai mult decat ok. Ce am observat este ca ei nu folosesc niciun sistem de verificare a propietatii domeniilor puse pe platforma.
Efty pare cumva limitat si relativ scump pt ceea ce ofera. Au taxa lunara, numarul de domenii ce se poate pune pe platforma este limitat. Nu vad o foarte mare diferenta intre o tema de pe themeforest si efty. Poate ma insel si nu am inteles eu bine, insa asa imi pare.
Am tot citit zilele astea pe NamePros si nici acolo nu am gasit, deocamdata, prea multe solutii (inca mai citesc). Am vazut anuntate 2 proiecte ca alternative la efty pt cine doreste sa isi managerieze singur portofoliul de domenii (unul se numeste dnhat si celalalt dndork). Unul dintre ele costa cat un meniu la Mc si probabil...cam atat si face...iar al doilea costa undeva la 70$, insa pare facut din foarfeca, de un croitor, ceva.
Intre timp am pus un propunere pt un asemenea proiect pe freelancer si am primit oferte de la pakistanezi si indieni...undeva intre 140 si 250$. In mare parte sunt in jurul sumei de 150$, iar cea mai interesanta pare a unui utilizator cu destul de multe review-uri, oferta undeva pe la 160$ pt realizarea proiectului...teoretic. Nu am mare incredere ptc nu am vazut in portofoliul lor nimic asemanator iar multi par ca si-au pus in portofoliu proiectele altora, cel putin asa a fost prima mea impresie. As fi tentat sa incerc cu cel la 160$...insa tare imi e ca imi pune un "DN Mc", ceva, pe site si a rezolvat-o cu mine, imi ia 160$...pe meniul de 18$Nu m-ar mira.
Am mai intrebat si pe plan local, in linii mari...primind o propunere undeva pe la 500¤ pt un asemenea proiect.
Dragos, presupun ca te referi la faptul ca iti faci singur o asemenea platforma. Ai idee cam cat poate costa realizarea unei asemenea platforme? Una relativ "simpla". Pe .ro am vazut o platforma ce mi s-a parut semi interesanta in acest sens...domenii-premium, ar mai fi de schimbat lucruri la ea, dar in linii mari imi pare ok.
Va multumesc, inca odata, pentru raspunsuri.

Nu m-ar mira.
Răspunde cu citat