Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: Efectele schimbarii titlului

Afișare hibrid

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Claudyou Vezi Post
    Mi se pare ca a pus mai mult accent pe partea imorala a acestui actiuni si pe utilizator, decat pe cat de abili sunt ei in a penaliza astfel de pagini.
    Legat de abilitate: e simplu sa compare versiunea noua cu cea updatata. Daca tot ce se schimba la pagina este anul >> site-ul intre in zona descrisa ca fiind problematica.

Personal am testat cu modificarea anului, restul articolului ramanand neschimbat. Daca intr-o prima faza articolele au "stat bine", odata cu trecerea timpului au inceput sa scada. O sa incerc un refresh pe baza sugestiilor, ca sa vad daca exista un impact asupra pozitionarii.

Articolul de mai sus e relativ nou, nu am apucat sa experimentez efectele reale asupra continutului refresh-uit al unei pagini.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.794
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post

Articolul de mai sus e relativ nou, nu am apucat sa experimentez efectele reale asupra continutului refresh-uit al unei pagini.
    Cu articol nou am incercat eu, degeaba, tot cel vechie e in fata culmea si cand adaugi anul, tot ala din 2017 e sus, doar ca evident ca lumea il ocoleste, el a scris 2018... nu 2017. O sa caut sa vad un articil care are putine cautari si deci daca-l stric nu pierd cine stie ce, o sa merg pe titlu + UpDate [ adauga peste 100% content nou! Apoi discutam peste 3 - 6 luni - ca la mine si asa august e mereu in groapa cu 30%.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Efectele schimbării temei in SEO
    De Rapsodia în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th July 2015, 16:05
  2. featured image imi modifica pozitia titlului!
    De Bogdan Patru în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 1st March 2014, 14:57
  3. Vantul schimbarii in SEO
    De emm în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Ultimul Post: 16th June 2013, 19:45
  4. Cum schimb formatul titlului?
    De Bogdan Patru în forumul Subiecte pentru incepatori
    Ultimul Post: 31st August 2012, 11:28
  5. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 20th August 2012, 01:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente