Salutare, am cateva intrebari. Decat sa deschid 3 topic-uri, le ingramadesc pe toate aici. Poate se gaseste un binevoitor si ma lamureste si pe mine.
1.Am inceput o campanie de link building si am pus website-ul pe cateva directoare. Am intampinat insa o problema cu anumite website-uri. Unele dintre ele imi dau o eroare de genul "URL-ul introdus nu poate fi validat, fie pentru ca site-ul nu exista sau pentru ca serverul nu poate fi contactat." sau "The URL could not be validated. Either the page does not exist or the server cound not be contacted.URL already exists in the directory." sau "URL-ul nu a putut fi validat. Pagina nu exista sau serverul nu a putut fi accesat.". Ce inseamna asta? Am verificat de nenumarate ori adresa web si culmea e ca era scrisa bine. Puteti incerca si voi macar pe unul din website-uri, cum ar fi pe top-portal.ro?(este un website director, sper sa nu se considere reclama.)
2. Aproximativ in cat timp de la aparitia link-ului in directoare ar trebui sa simt o oarecare imbunatatire? O saptamana? O luna? 3 luni?
3. Foarte multe directoare web cer link reciproc. Am evitat sa imi pun llink-ul pe acele directoare(nu de alta dar se prinde si 'nea Gogu cand vede ca deodata eu am recomandat mai multe website-uri, iar ele la randul lor m-au recomandat pe mine). Totusi, credeti ca ar fi ok sa creez o pagina in care sa plasez toate directoarele web care vor link reciproc?
4. Care este cea mai buna strategie de link building care voi o urmariti? Eu inafara de a inscrie site-ul pe cat mai mult directoare web si sa platesc un ban-doi ici-colo pentru un backlink, nu vad cum as putea avansa. Avand in vedere ca e vorba de un sex shop, cam cade treaba cu content-ul. Multumesc pentru raspunsuri in avans.

.
Răspunde cu citat