Este adevarat ca doar cu plata poti crea blog pe wordpress? am incercat acum sa creez si ma pune la plata.
Este adevarat ca doar cu plata poti crea blog pe wordpress? am incercat acum sa creez si ma pune la plata.
Cred ca merge si gratis, dupa cum spun ei! la mine asa arata!![]()
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Probabil ai selectat o anumită temă (care costă bani). E gratuit, însă ei îşi pun anumite reclame prin articole, din câte ştiu.
E gratuit realizarea unui blog prin wordpress.com daca iti cere sa platesti probabil ai dat click sa cumperi si domeniu sau cum au spus si colegii mai sus, ai selectat o tema premium contracost.
Daca nu reusesti, da-mi PM ca te ajut eu.
Din toata inima iti recomand sa dai un banut pe un domeniu (.info, daca nu ai buget mare) si cativa amarati de dolari pentru hosting, nicidecum sa mergi pe "gratis" (asta in cazul in care nu cauti sa trimiti link-uri catre vreun alt site de-al tau sau vrei sa faci un experiment).
de 14 ani platesc domenii , apoi renunt la ele si iau altele apoi plang ca am renuntat. Astea free stiu ca sunt pe viata . Acolo raman.
de la cine iei free? eu am avut [ inca mai am dar nu pot sa am acces la ele ] pe ablog, 400 de bloguri care produceau intre 400 si 1200 de euro/luna - ce vremuri, EMD si 2 links si erai sus... acum asa cum am zis sunt pierdute si nu ai cui sa te plangi, nici macar nu le pot sterge sa-mi pun contentul pe alte site-uri... am mers o vreme pe host free, am ramas fara site-uri, le-am refacut din cache.... am mers pe shared host si aveam mereu belele ... azi cel putin stiu cat dau pe domeniu + hosting, scad din venit si dau inainte [ mai sunt probleme de securitate .. asta e...! daca nu vrei sa scoti bani, merge cu wordpress sau blogger - ies ceva bani, dar slab... .
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)