Postat în original de ionutz1222 Spune-mi un pret corect,cât ai putea oferi tu ! Asta este pagina https://www.facebook.com/GeorgeBecali123/ Sa mori de ras, pagina lu jiji orijinala are mai putine like ca asta!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Postat în original de Rapsodia Sa mori de ras, pagina lu jiji orijinala are mai putine like ca asta! Da, 0 like......jiji a anuntat oficial ca nu are nicio pagina de facebook.
Postat în original de wega77 Da, 0 like......jiji a anuntat oficial ca nu are nicio pagina de facebook. Acu am vazut si eu ca ala si-a pus bifa pe poza! mai mai mai.. si cum mama lor astea sunt ok.. ?
Incet incet aceste pagini o sa dispara. Ca si pagina lui Ionutz1222, cumperi pe riscul tau, maine te poti trezi ca nu mai este. Postat în original de Rapsodia Acu am vazut si eu ca ala si-a pus bifa pe poza! mai mai mai.. si cum mama lor astea sunt ok.. ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)
Reguli Forum