Da-mi mai multe detalii despre GDPR , am inteles ...
Da-mi mai multe detalii despre GDPR , am inteles ...
Vezi aici un eveniment la care poti participa, daca esti interesat -> Chestiuni practice cu privire la implementarea Regulamentului general de protecție a datelor (GDPR) – Afaceri in Romania – Business Cream
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Multumesc
Sunt destul de multe seminarii chiar si gratuite. Totusi, si un clip pe Youtube te va lamuri destul de bine.
@Benko Zoltan, @cristi47, reclamatiile cred ca se fac la Pagina principală.
Totusi, din cate stiu se recomanda intai contactarea directa si dezabonarea. Apoi, daca este rea vointa se poate face reclamatie.
:)
Sunt unii care nu au functional linkul de dezabonare, altii care ignora cererea de dezabonare. M-am saturat sa primesc mailuri la oferte pe care nu le-am cerut niciodata. Banuiesc ca sunt multi in aceeasi situatie cu mine, la fel cum sunt multi pe aici care se ocupa cu email marketing, interpretare balcanico-mioritica. Asta e
Asta inseamna ca in continuare isi poate vinde lista de mailuri pentru diverse firme si acele firme care cumpara nu vor fi trasi la raspundere.
Edit: normal ar fi daca cineva incepe sa trimita mailuri nesolicitate, de la un numar de reclamatii in sus sa fie tras la raspundere. Astfel ar putea stopa utilizarea listelor de mailuri cumparate.
Ultima modificare făcută de Benko Zoltan; 21st February 2018 la 12:32.
Am sunat azi la ei. Conform cu legea nu stiu care, trebuie sa le faci la spameri cerere scrisa si semnata, sa astepti nu stiu cat, dupa care sa trimiti la baietii astia cu Data Protection toate datele pe care le ai, emailurile spam, scan dupa cererea ta, etc. Ti se va da un numar de inregistrare la solicitarea ta... uitasem unde traiesc
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)