Acum pe bune, de ce nu le recomanzi AdWords? Ce e gresit in asta?
Am un prieten, prieten bun din copilarie, si-a facut un urma cu un an un magazin online. M-a intrebat dupa multe luni de chin cu magazinul si lansarea oficiala, acum ce fac, unde bag bani? I-am zis ce ofer eu, i-am zis si ce ofera altii. I-am recomandat si un prieten de la o firma care face AdWords. I-a spus nu stiu cine ca blogurile nu sunt bune (reclama pe bloguri) si ca AdWords "is the shit". A luat omul AdWords cateva luni, a mai citit cate ceva pe net, acum ia advertoriale de la mine si de la altii pe are i-am recomandat. Si daca nu lua si continua cu AdWords nu aveam vreo problema.
Daca asta e forum de SEO inseamna ca ar trebuii sa stergem sectiunea de AdWords???
Ma suna si pe mine cleinti dastia cum te suna pe tine, le zic, ute asta e lista mea de preturi, asta fac, asta nu fac, asta e avansul, cand se plateste continuam discutile. Ma rog nu chiar asa dur ca se sperie dar in esenta cam asta le zic fara nici un fel de suparare.
Tu de fapt am impresia ca vrei altceva, vrei sa ii trimiti pe forum sa vada ce complicate sunt lucrurile si ce gramada mare de banii trebuie sa iti dea tie. Nu e un mod destept de a te vinde. Arate-le rezultatele in cadrul altor proiecte, fi increzator in tine, si asuma-ti ca uni clienti nu vor lucra cu tine din n motive (pret prea mare, chimie, etc) si asta este. Am pierdut cativa clienti din cauza pretului, mi-am asumat asta, la final am gasit altii dispusi sa plateasca pentru calitatea pe care o ofer si nu m-am mai trezit ca muncesc mult pe bani putini si nu mai ramane nimic la final de luna sau nu am nici macar sa-mi dau salariu.

Răspunde cu citat