Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 18 din 18

Subiect: indexare dupa un anumit cuvant cheie

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    46
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit

Din ce inteleg eu, tu te astepti sa urci in ranking Google spre top folosind un plugin de WP pe care l-ai aplicat unui domeniu vechi care nu are continut si linkuri ?

Cum suna asta?

Eu zic ca citind forumul gasesti explicate modalitatile prin care sa aduci valoare unui domeniu si abia apoi sa te gandesti la rank in Google.

Daca faci magazinul online - la fel ai metode de promovare si crestere ranking.

Iar faptul ca e pe 17 pentru o alta expresie nu e o certitudine pe termen lung, zic si eu.

seorapid este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th April 2017
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    39
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

nu intelegi bine...nu ma asteptam sa urc in ranking Google spre top folosind un plugin de WP pe care l-am aplicat unui domeniu vechi care ARE CONTINUT SI LINKURI
    desi asta s-a intamplat... nu inteleg de ce fara sa fac absolut nimic site-ul a urcat de pe 54 pe 16 pe piese auto ieftine si pe piese auto bucuresti... iar pe piese auto deloc.
    am incercat sa gasesc o explicatie aici pe forum.
    stiu sa aduc valoare unui domeniu si stiu care sunt metodele de promovare si crestere ranking, dar mi s-a parut o anomalie ce s-a intamplat si nu am gasit o explicatie si am incercat sa o gasesc aici pe forum. intelegi acum ce vreau defapt?

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de seorapid Vezi Post
    ... nu inteleg de ce fara sa fac absolut nimic site-ul a urcat de pe 54 pe 16 pe piese auto ieftine si pe piese auto bucuresti... iar pe piese auto deloc.
    ............
    Teoretic ar trebui sa fie o problema de continut. Nu rankezi pe un cuvant cheie care este inclus in celelalte doua.
    Adica tu ai urmatoarele kw-uri: a, a+b si a+c.
    Parca prea mult a (multi fac greseala asta si e si cam greu de evitat) si in plus a+b si a+c sunt mai long...
    Poti avea surprize pe kw-uri de genul a+b+c (piese auto ieftine Bucuresti) sau a+c+b, pe care poti fi oriune intre a+b si a+c sau mult mai in fata, functie de concurenta.
    Magazinul va fi pe acelasi domeniu? Daca da, incearca sa repari.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th April 2017
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    39
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

magazinul da pe acelasi domeniu. nu stiu ce as putea sa repar...
    clar totul pleaca de la "piese auto"
    cu yoast seo am setat cuvantul cheie "piese auto"

Previzualizare titlu SEO:
    Piese auto - Piese auto | Piese auto ieftine | Piese auto Bucuresti

Previzualizare descriere meta:
    Piese auto originale - Comercializam en-gross si en-detail piese auto ieftine - Piese auto Bucuresti la cele mai mici preturi din piata.

Cuv cheie: piese auto

Arată informații despre analiză conținut
    Scor SEO bun Cuvântul/fraza cheie apare în primul paragraf al textului.
    Scor SEO bun Densitatea cuvântului/frazei cheie este de 2.4%, foarte bine; cuvântul/fraza cheie a fost găsit/ă de 9 ori.
    Scor SEO bun Descrierea meta conține cuvântul/fraza cheie.
    Scor SEO bun Lungimea descrierii meta este suficientă.
    Scor SEO bun Cuvântul/fraza cheie apare în 4 subtitluri (din 4) în text. Deși nu este un factor important de ierarhizare, acest lucru este benefic.
    Scor SEO bun Imaginile din această pagină conțin atribute alt cu cuvântul/fraza cheie.
    Scor SEO bun Textul conține 378 de cuvinte. Este mai mult sau egal cu recomandarea minimă de 300 de cuvinte.
    Scor SEO bun Titlul SEO conține cuvântul/fraza cheie la început, deci este luat în considerare pentru a îmbunătăți rezultatele de căutare.
    Scor SEO bun Titlul paginii are o lungime bună.
    Scor SEO bun N-ai mai folosit acest cuvânt/această frază cheie, foarte bine.

CipriaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    42
    Posturi
    69
    Putere Rep
    18

Implicit

l-am aruncat online acum doua luni, n-am mai adaugat continut, nu l-am ajutat cu link-uri si ma asteptam sa apara macar pe pozitia 300 cu piese auto daca pe piese auto ieftine e pe 17 (acum doua luni pe 54)
    nu inteleg de ce fara sa fac absolut nimic site-ul a urcat de pe 54 pe 16 pe piese auto ieftine si pe piese auto bucuresti... iar pe piese auto deloc.
    stiu sa aduc valoare unui domeniu si stiu care sunt metodele de promovare si crestere ranking, dar mi s-a parut o anomalie ce s-a intamplat si nu am gasit o explicatie si am incercat sa o gasesc aici pe forum. intelegi acum ce vreau defapt?
    Motivul pentru care nu ai urcat pe kw-ul piese auto, e ceea ce am ingrosat, pentru ca nu l-ai ajutat cu linkuri.

Google gaseste vreo 650 000 pagini care au cuvintele piese auto in titlu.
    Google gaseste doar vreo 5 000 de pagini care au cuvintele piese auto ieftine in titlu
    Google gaseste doar vreo 8 500 de pagini care au cuvintele piese auto bucuresti in titlu

Competitia este cu mult mai mare pe piese auto, decat pe piese auto ieftine si piese auto bucuresti. Ai putut sa rankezi cat de cat, fara sa faci nimic, pe ce era mai usor, dar pe kw-ul piese auto, fara linkuri, putin probabil sa urci.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Previzualizare titlu SEO:
    Piese auto - Piese auto | Piese auto ieftine | Piese auto Bucuresti
    Meta title utilizat este spam. Daca repeti cuvintele cheie de 100 de ori nu o sa apari mai sus in cautari, dimpotriva.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th April 2017
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    39
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Meta title utilizat este spam. Daca repeti cuvintele cheie de 100 de ori nu o sa apari mai sus in cautari, dimpotriva.
    hmm, merci...o sa schimb, dar... daca de exemplu am titlul Piese auto ieftine Bucuresti... normal google tre sa vada piese auto, piese auto ieftine, dar si piese auto bucuresti?! vede google`ul piese auto bucuresti chiar daca e "ieftin" intre auto si bucuresti?!
    si o alta intrebare...linkurile pe siteuri de articole, comunicate, anunturi....stiu ca ajuta, dar ajuta doar sa fie sau trebuie sa fie si clickuite pe site-urile respective?!
    multumesc

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    23rd May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ma bag in seama, pentru ca e dimineata:

La inceput m-as axa pe cautari long tail.

E.g. "parbriz Skoda Ocatvia" sau "luneta Volkswagen Golf"
    (nu stiu care sunt piesele cele mai cautate)
    Mai poti sa adaugi la inceput cuvantul "pret" sau "ieftin".
    La sfarsit "piese auto Bucuresti".

Vrei sa ai vanzari?
    Sau vizitatori si o pozitie top in Google pe cuvinte cheie cu o conversie mica (pentru ca nu ai continut/magazin)?

S-ar putea sa gresesc...
    Busy

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 22nd January 2017, 17:20
  2. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th November 2016, 16:34
  3. Cautari google dupa un anumit cuvant
    De Adrian T. în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 31st January 2013, 18:46
  4. indexare pentru un anumit key
    De demonbogdan în forumul Google
    Răspunsuri: 14