De cateva zile ma gandesc sa-mi fac un site cu teme scolare. Faza e ca adsense nu accepta astfel de site-uri, ma gandeam sa folosesc mediavenues sau adnow sau alte retele de genul, insa nu stiu cat de rentabile sunt. Se merita aceasta nisa?
De cateva zile ma gandesc sa-mi fac un site cu teme scolare. Faza e ca adsense nu accepta astfel de site-uri, ma gandeam sa folosesc mediavenues sau adnow sau alte retele de genul, insa nu stiu cat de rentabile sunt. Se merita aceasta nisa?
Cauta topicurile cu Cont de Adsense blocat, ca se mai vaita si altii pe aici. De ce nu incercati voi sa faceti un business care sa aduca valoare, pentru ca daca aduce valoare atunci clientii tai vor fi dispusi sa plateasca pentru ceea ce oferi, deci nu vei mai avea treaba cu adsense sau alte retele de publicitate. Si ca s anu ma certi, o parte din core-ul business-ului meu este publicitatea si totusi nu am cont de AdSense.
De ce nu accepta adsense un astfel de site?
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Conform IAB in 2016 pentru reclamele online rata de click a fost de 0.12%. Fa acum un calcul de cati vizitatori ai nevoie pentru a face un profit cel putin acceptabil la un cost de 2-3 centi / click cum spunea @AntonioTony mai sus.![]()
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Valoare aduc si website-urile cu continut eterogen, web-ul nu poate fi format doar din websites de nisa.
Se pot scoate bani frumosi din "adsense sau alte retele de publicitate", evitand clientii "dispusi sa plateasca pentru ceea ce oferi". Dupa clientii astia alergi mai mult decat merita, mai ales in RO, unde nesimtirea e in floare. Nu e mai elegant sa astepti sfarsitul lunii si sa primesti via e-mail instiintarea cu castigurile, apoi mesaj cu plata efectuata, de la Adsense, Booking, Hotelscombined... etc, decat sa te rogi de cine stie cine sa-ti plateasca facturile? Sigur castigi mai mult in varianta clientilor "dispusi sa plateasca pentru ceea ce oferi", dar timpul pierdut cu ofertare si urmarire costa mai mult decat face contractul.
Daca esti in primul rand un om de vanzari, merita ce spui tu, in schimb daca esti un "onliner" sadea, care e foarte priceput in a pune pe picioare un website cu trafic, dar nu are chef sa interactioneze cu toti indivizii care "vor si ei clienti", cred ca retelele de publicitate sunt alegerea adecvata.
Totul despre IT&C, pe Solutii PC. Stiri si tutoriale, reviews si recomandari de cumparare.
Nu stiu daca este chiar asa. Am un site care produce 200 euro adsense si 150 din reclama directa = 50 x3 clienti. parca suna mai fain 350 euro decat 200 ( mai ales ca la cei 3 nu le mai aduc aminte decat pe data de 16 ca a trecut luna. E greu sa iei reclama directa, dar pe masura ce cresti in trafic si audienta + social media, lucrurile se aseaza. Asa ca eu as imbina sursele de venit nu as merge pe exclusiv!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)