Problema e ceva mai delicata decat pare la prima vedere. Nu sunt unul dintre cei ce are gazduire la ei, insa din cate am vazut pe grupurile de fb, exista chiar si ceva magazine de prin profitshare ce au avut siteuri la ei si au fost pierdute. Firma de hosting cere clientilor backup, pentru ca se pare, ei nu mai au. E incredibil cat de usor se pot pierde niste date atat de sensibile, atata timp cat in pachetul de gazduire platesti backup zilnic, care ma gandesc ca se face si pe ceva unitati de stocare externe, in mod normal.

De ce e situatia atat de delicata? Pentru ca in urmatoarele zile posibil sa auzim de nume destul de mari ce au pierdut siteurile in acest joc si cu siguranta, chiar daca au acele clauze in contracte, vor fi totusi trasi la raspundere. Nu stiu ce as fi in stare sa fac daca as pierde peste noapte proiecte la care am lucrat ani de zile, mai ales scripturile. Pentru siguranta imi fac back-up-uri la cateva saptamani, insa chiar si asa, as pierde multe actualizari.

Ce sa zic.. nasoala situatie.. vai de mama lor de servicii.

"Datorita interventiei noastre prompte am reusit sa limitam numarul de servere afectate" - cred ca le-au scos din priza.