Cred ca <!–next page–> ar ajuta la miscorarea bounce rate-ului, dar nu e neaparat cea mai buna solutie. In primul rand ar trebui sa imparti articolul in sub-categorii, cum ar fi "recomandari laptopuri" sa imparti in "recomandari laptopuri ieftine", "recomandari laptopuri gaming" etc.
Acum, in mod normal, ar trebui sa lasi un articol principal cu "recomandari laptopuri" care sa contina link-uri catre articolele "recomandari laptopuri ieftine" si "recomandari laptopuri gaming", si astfel ar fi mai bine, daca fiecare cuvant cheie are cautari. Problema este insa ca Google nu va afisa mereu ce trebuie. Am facut asta deja si eu, si cu toate ca am optimizat un articol pe cuvantul cheie lung, la cautare in SERP imi arata tot articolul principal. Acum depinde de caz.
Daca articolul are circa 1000 cuvinte poti sa lasi asa cum este si pui sub-categoriile ca si headings, iar daca e prea lung si vrei sa il lasi intre, atunci recomand sa folosesti un plugin pentru creare cuprins, cum ar fi https://srd.wordpress.org/plugins/ta...contents-plus/
In acest caz, folosind un plugin de sumar, e posibil ca Google sa afiseze direct un link catre paragraful articolului care il intereseaza pe vizitator. Exemplu:
428207906fe244a9b1f534ae1e689d11.png

Răspunde cu citat