Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Wordpress: impartire post in mai multe parti

mb33 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th December 2016
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit Wordpress: impartire post in mai multe parti

Salut,

Un articol numit "recomandari abc" care rankeaza foarte bine pe un keyword, a fost completat in timp si a devenit foarte lung.
    Prin urmare vreau sa il sparg in mai multe articole gen, recomandari-abc-1, recomandari-abc-2, etc.

Care credeti ca ar fi cel mai bun mod sa procedez din punct de vedere seo?

1. Sa las articole distincte, dar vor avea titluri identice si imi diluez articolul original, deci s-ar putea sa pierd pozitia.

2. Sau sa fie privit ca un tot unitar, caz in care ar trebui introdusa o paginare intre articole, cu <!–next page–>
    Stiti vreun plugin de wp care face asta?

Merci

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Nu inteleg cum poti avea mai multe articole cu titluri identice. Poate ar trebui sa studiezi si alte keywords.

HTML 5 are doua taguri interesante, article si section. Primul nu cred ca ti se aplica, dar al doilea imparte articolul in sectiuni cu continut similar, si poti folosi H1 la fiecare din ele.

TechSmurf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Vârstă
    35
    Posturi
    48
    Putere Rep
    25

Implicit

Cred ca <!–next page–> ar ajuta la miscorarea bounce rate-ului, dar nu e neaparat cea mai buna solutie. In primul rand ar trebui sa imparti articolul in sub-categorii, cum ar fi "recomandari laptopuri" sa imparti in "recomandari laptopuri ieftine", "recomandari laptopuri gaming" etc.

Acum, in mod normal, ar trebui sa lasi un articol principal cu "recomandari laptopuri" care sa contina link-uri catre articolele "recomandari laptopuri ieftine" si "recomandari laptopuri gaming", si astfel ar fi mai bine, daca fiecare cuvant cheie are cautari. Problema este insa ca Google nu va afisa mereu ce trebuie. Am facut asta deja si eu, si cu toate ca am optimizat un articol pe cuvantul cheie lung, la cautare in SERP imi arata tot articolul principal. Acum depinde de caz.

Daca articolul are circa 1000 cuvinte poti sa lasi asa cum este si pui sub-categoriile ca si headings, iar daca e prea lung si vrei sa il lasi intre, atunci recomand sa folosesti un plugin pentru creare cuprins, cum ar fi https://srd.wordpress.org/plugins/ta...contents-plus/
    In acest caz, folosind un plugin de sumar, e posibil ca Google sa afiseze direct un link catre paragraful articolului care il intereseaza pe vizitator. Exemplu:
    428207906fe244a9b1f534ae1e689d11.png

CipriaN este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    19
    Data înscrierii
    26th July 2016
    Vârstă
    42
    Posturi
    69
    Putere Rep
    19

Implicit

Citat Postat în original de mb33 Vezi Post
    Salut,

Un articol numit "recomandari abc" care rankeaza foarte bine pe un keyword, a fost completat in timp si a devenit foarte lung.
    Prin urmare vreau sa il sparg in mai multe articole gen, recomandari-abc-1, recomandari-abc-2, etc.

Merci
    Ti-ai pus intrebarea inainte daca nu cumva rankeaza foarte bine tocmai pentru ca e foarte lung? De ce te deranjeaza, scopul tau nu e sa rankeze foarte bine?

Eu nu l-as imparti in mai multe parti nici daca ar avea peste 5000-6000 cuvinte...dar as avea grija sa fie foarte bine structurat si sa contina toate cuvintele cheie pentru care ar putea sa rankeze articolul...daca tot e foarte lung.

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    345
    Putere Rep
    29

Implicit

Cred ca poti folosi taburi pentru fiecare sectiune in parte. Exista un plugin care iti permite sa faci asta, insa nu stiu exact cum se numeste.
    Ofer servicii de content writing !

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de mb33 Vezi Post
    Salut,

Care credeti ca ar fi cel mai bun mod sa procedez din punct de vedere seo?

1. Sa las articole distincte, dar vor avea titluri identice si imi diluez articolul original, deci s-ar putea sa pierd pozitia.

2. Sau sa fie privit ca un tot unitar, caz in care ar trebui introdusa o paginare intre articole, cu <!–next page–>
    Stiti vreun plugin de wp care face asta?

Merci
    Nu folosi aceleasi titluri.
    Nu rupe articolul in altele doua.
    Ce inseamna prea lung? Cate cuvinte? Ce statistici te determina sa vrei sa il imparti in doua si de ce ai face asta? Ai trafic doar pe cautari related primei parti, iar la cea de a doua nu?
    Iti sugerez sa faci articole complementare la fiecare parte si sa faci trimitere spre ele. Mai multe informatii sau Vezi cum .. nu stiu ce articol ai si care e subiectul tratat.
    Fara semnatura.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Impartire cost abonament Ahrefs.com
    De topdown în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2015, 07:40
  2. Mod separare pagina wordpress in multiple parti
    De staycu în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 16th February 2013, 20:42
  3. Impartire Newsfeed pe categorii de interese - Facebook
    De evolution în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 29th June 2012, 18:21
  4. Selectarea posturilor cu mai multe taguri in Wordpress
    De Popescu Marian în forumul WordPress
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th July 2011, 12:43
  5. Rescrierea unei parti din URL
    De Federals în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th May 2008, 23:25

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •