Salut, am primit de curand o instiintare in webmaster tools cum ca site-ul meu ar contine malware si ca ar fi fost "retrogradat" putin in Google.
Treaba e ca m-am uitat peste articolul specificat de ei de 10 ori, dar e doar niste text cu doua surse care le-am schimbat si care le mai folosesc 10 site-uri. Acesta e mesajul complet.
Am scanat site-ul de mai multe ori si de fiecare data ramane curat.
Google’s Safe Browsing systems have detected that some pages on your site might be hacked or might include third party resources such as ads that are designed to trick users into installing malicious software or giving up sensitive information. To protect your site’s visitors, your site has been demoted in Google’s search results and browsers such as Google Chrome now display a warning when users visit your site.
Articolul este film-onlinesubtitrat.com / ora-de-varf-4-rush-hour-4-2015-online-subtitrat-hd/ .
Site-ul este cumparat recent asa ca articolul asta fiind mai vechi, nu e postat de mine, insa oricum dupa ce am cumparat site-ul le-am updatat aproape pe fiecare in parte.

Răspunde cu citat