Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 23 din 23

Subiect: Părere blog IT

ionutf este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    18
    Data înscrierii
    24th November 2016
    Vârstă
    44
    Posturi
    55
    Putere Rep
    18

Implicit

Trebuie sa ai continut bun. Stiu ca pare general, dar cam asta e. In primul rand trebuie sa vezi ce fac cei mai mari si de ce sunt acolo sus si fa mai bine decat ei. Spre exemplu ei fac un articol cu titlul "10 lucruri pe care nu le stiai despre android", tu scrie un articol cu "20 de lucruri pe care nu le stiai despre android". Ai nevoie de linkuri, cauta site-uri care au bagat linkurile concurentei in propriile articole si, dupa ce ai facut ce ti-am zis mai sus, fa-le un mail si spune-le ca ai vazut ca au pus un link legat de subiect si ca ai facut si tu ceva asemanator sau mai bun. Din 30 contactati, iti pot raspunde 6 si poate unul iti pune linkul. E o tehnica ce incalca termenii google, dar e trecuta cu vederea pentru ca sincer nu stiu cum ar putea sa vada Big G ca ai facut asa ceva.
    Daca vrei sa cheltui bani, i-ati o tema rapida si bine optimizata din punct de vedere al SEO, i-ati un hosting bun care nu cada de cateva ori pe luna, i-ati un soft sau fa-ti cont la unul din site-urile care sa iti permita sa vezi greselile facute atunci cand ai dezvoltat site-ul sau sa iti urmaresti concurenta. Poti baga si bani in adwords, dar mai intai munceste la site, pentru ca degeaba intra omul pe site-ul tau daca nu ai ce sa-i oferi. Fii atent la trei parametri: bounce rate ( care trebuie sa fie cat mai mic), time on site ( cat mai mare) si returning visitors ( cat mai mare). Le gasesti pe toate in google analytics.
    Stiu ca la noi sunt destui oameni care vand SEO si care iti vor spune din prima "cumpara linkuri", "baga bani in advertoriale". Chiar daca imi vor sari in cap oamenii de pe forum de aici, dar eu iti spun sa stai departe de ei. Deasemenea, stai departe de cei ce vand foarte ieftin, cine se pricepe isi vinde scump serviciile.

RaduTN este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd July 2016
    Locaţie
    Mioveni, Arges
    Vârstă
    24
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc mult!
    Daca tot ati adus dezvoltarea in discutie. Imi puteti recomanda, va rog, articole/canale de youtube/carti, orice de unde pot capata cunostinte de blogging?

RaduTN este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    3rd July 2016
    Locaţie
    Mioveni, Arges
    Vârstă
    24
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Ok, super. O sa ma axez pe articole de calitate.

Multumesc!

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Parere blog
    De Infrasunete în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 30th December 2017, 21:27
  2. Parere
    De mindagainst în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th October 2016, 08:55
  3. Parere blog
    De BGD1337 în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 4