Dar cum se procedeaza exact? buddypress este un plugin? se instaleaza wordpress-ul, pe urma buddypress si pe urma o tema compatibila? sau cum?
Dar cum se procedeaza exact? buddypress este un plugin? se instaleaza wordpress-ul, pe urma buddypress si pe urma o tema compatibila? sau cum?
Aici e o jmecherie pe care nu ti-o spune nimeni.
Temele vin de obicei cu doua pluginuri importante - js composer si revolution slider.
Aceste pluginuri sunt premium, nu apar in lista de updates. Te poti trezi, peste un an, tu stiind ca ai toate update-urile la zi, ca aceste pluginuri sunt vulnerabile si ca nu ai alta solutie decat sa le "faci rost" sau sa le platesti. Asta ca sa ai updates la zi si site-ul fara vulnerabilitati.
Nu este o regula generala, majoritatea temelor mari cu multe vanzari la fiecare update al temei pun si pluginul la pachet updatat.
Iti poti da seama din detaliile de update facute publice. Exemplu
Version 12.8 – April 23, 2016
* Added: Main Menu - Submenu Item - Active - Option to show/hide
* Added: Search Page - Sidebar (Sidebar: Page | Sidebar)
* Added: Single Page - Pagination (WordPress Editor tag: <!--nextpage-->)
* Added: Single Post & Project - Featured Image - Caption
* Added: Image Frame - Caption Style: On the Image
* Added: Helper Item - HTML lists - Default style
* Added: Testimonials List Item - Style: Quote above the author
* Fixed: Header - Revolution Slider - Google Fonts
* Fixed: Parallax - Translate3d - Image smaller than the height of content
* Improved: Brazilian Translation
* Updated: Translation Files - Theme Options - .po\.mo
* Updated plugins:
Revolution Slider 5.2.5
Visual Composer 4.11.2.1
* Demos: AquaPark, Technics
Media'90 - web design . e-commerce . seo . promovare . logo design . grafica www.media90.ro
Nu te inteleg.
Vrei sa le spui oamenilor sa NU fie atenti la pluginurile premium care ar ptuea sa nu fie updatate? Sau care e rostul exemplului tau??
Sunt sute, poate mii de teme la care tre sa fie atenti oamenii. Vrei sa nu fie atenti doar pentru ca stii tu cateva teme la care sunt update-uri dese, cu tot cu plugins?
Eu nu prea mai am incredere in wordpress de cand am vazut cate balarii poti gasi prin teme, trebuie facut update, trebuie aia, trebuie ailalta .
Daca voi mai face ceva online voi folosi o simpla tema html Bootstrap gratuita sau pe bani. Ca sa nu contina prea mult cod, sa pot verifica din cand in cand.
Setez la sange permisiunile fisierelor, protejez ce e de protejat prin .htaccess .
Sa fie atenti, dar iti garantez ca la majoritatea dintre ele este cum iti zic eu, deja e un standard si daca nu ma insel le este impus de politica envato. La momentual actual este cel mai puternic site cu vanzari de teme. Cate teme pay ai luat de la ei pana acum? Eu am 43, la nici una nu am avut problema spusa de tine fara sa verific asta la cumparare.
Media'90 - web design . e-commerce . seo . promovare . logo design . grafica www.media90.ro
Salut, cu mare placere, exista un plugin ce nu il gasesti in lista wordpress de download uzual. Acesta este facut de un romana destept caruia trebuie sa ii multumim si este oferit free. Se numeste Envato-update-plugins si nu stiu multi de el, doar cei care lucreaza pe profil. Il poti descarca de aici: https://github.com/wp-kitten/envato-update-plugins dupa care trebuie sa bagi numele de utilizator din themeforest si sa generezi din setari o cheie de securitate pentru profilul tau tot de acolo, dupa o sa ai afisate toate temele si pluginurile cumparate de la ei indiferent de ce tema utilizezi, tot acolo ai buton de update si instalare a temei dorite de tine. Odata realizat update la tema se face automat si la pluginuri.
Suplimentare pentru restul pluginurilor recomand https://wordpress.org/plugins/automatic-updater/ care face update regulat la WP, pluginuri sau teme free.
O a doua solutie de update (in caz aveti probleme cu prima) a pluginului revslider sau visual composer ar fi sa descarci tema updatata si acolo o sa gasesti folderul plugins, stergi pluginul vechi si pui pluginul nou, nu isi pierde nimic din continut sau setari, acestea sunt in baza de date nu in fisiere.
Sper ca am fost de folos
Ultima modificare făcută de stefanp; 15th May 2016 la 12:30. Motiv: completari
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)