1 la 300 cuv, 2 la 500. Eu așa cred că e acceptabil.
1 la 300 cuv, 2 la 500. Eu așa cred că e acceptabil.
Din puct de vedere SEO, nu vad de cai ai crea sa pui 2 link-uri catre acelasi URL, poti pune 2 care duc catre pagini diferite dar sunt relevante pentru continutul de pe pagina. Ar fi indicat sa contina si un link catre o alta resursa care reprezinta o autritate, e mai usor pentru G bot sa isi dea seama despre ce se vorbeste in articol.
La affiliate link, nu e indicat sa pui prea multe caci google uraste afiliatii, majoritatea folosing continut fara valoare pentru cel care cauta informatii. Poti pune bannere prin iFrame, caz in care nu mai sunt vizibile. Eu ma limitez la 2 link-uri contextuale si unul pe imagine in acest caz.
How Google Treats Affiliate Links For Search Engine Ranking
How to Get a Google Penalty Using Affiliate Links (And How to Recover) - Niche Pursuits
Ultimul are si un ghid prin care explica procesul de dupa, un fel de reconsideration. Date de la Google nu exista si nici nu vor exista, cum nu mai anunta nici update-uri de ceva vreme, numai ca logic, in esenta un afiliat doreste doar conversie si nu informarea utilizatorului.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)