Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Blog ca site independent

pingobrod este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    9th October 2015
    Vârstă
    46
    Posturi
    65
    Putere Rep
    20

Implicit

OK, am inteles ca tb sa fiu atent si ca fiind blog separat nu pot pune linkuri la liber. Totusi, are cineva niste sfaturi clare, concrete, in privinta blogului separat? E OK sa pun link catre site-ul principal in fiecare articol? Daca da, cate linkuri pot sa pun (unul sau mai multe)? Daca nu, cam in cate dintre articole pot pune linkuri (30%? 50%?). Stiu ca e greu de dat un raspuns precis, dar chiar si niste sfaturi aproximative ar ajuta mult.

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    25

Implicit

unul in fiecare daca faci pe subdomeniul siteului principal

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    9th October 2015
    Vârstă
    46
    Posturi
    65
    Putere Rep
    20

Implicit

OK, merci! Si daca fac pe un site independent? Pt ca in final asa voi face, din motive ce tin de faptul ca nu stiu sa integrez un blog wordpress intr-un site magento...

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    25

Implicit

nu trebuie sa stii sa-l integrezi, sau cel putin asa cred.
    creezi subdomeniul apoi cand intri cu softaculous din cpanel sa instalezi wordpress, selectezi subdomeniultau.blog.tld si instalezi ca la orice blog wordpress (asta daca instalezi cu Cpanel si nu cu ftp, acolo nu ma bag) mai departe cu designul si toate astea ca sa semene cu magazinul (sau ce ai tu de-ti trebuie blog) te descurci.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Nu te vor ajuta prea mult link-urile de pe subdomeniu, tinand cont ca, atat domeniul, cat si subdomeniul vor avea acelasi IP. Mai bine iei un host separat (chiar daca poti cere un alt ip firmei actuale) si "linchezi" de acolo. Iei si tu un nume (domeniu .info, ca e ieftin) asemanator cu actualul sau ceva in genul "blognumedomeniu". Acum... nu stiu ce domeniu ai.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    9th October 2015
    Vârstă
    46
    Posturi
    65
    Putere Rep
    20

Implicit

E vorba de un magazin online, pot sa-i dau numele, ca nu e secret, din contra, doar ca nu as vrea sa fac ceva ce nu e permis... Acum daca discutam, le spun si sper sa fie OK. Deci magazinul e Haine, accesorii si cadouri personalizate cu stil! si e deja lansat, totul e OK. Blogul e Idei de cadouri personalizate! | Blog creativ cu idei si informatii utile. si e "live" dar inca in faza de teste. Cu blogul, as fi vrut sa-l pun ca folder, adica epersonalizat.ro/blog dar asta nu s-a putut (aici nu s-a putut integra blog WP in site Magento). Asta cred ca ar fi fost varianta ideala. Apoi, dintre alternativele ramase, din cate am inteles subdomeniul nu ar fi adus niciun beneficiu SEO (intr-adevar, nu era problema sa se faca un blog WP ca subdomeniu,dar pe mine cel mai mult ma intereseaza partea de SEO). Deci practic subdomeniu = domeniu separat dpdv al SEO. Pe baza intregului context, am ales domeniul separat, mai ales ca il aveam deja cumparat. Dar parca tot nu sunt 100% impacat si de asta am si deschis topicul asta, in caz ca totusi s-ar putea face ceva ca sa integrez blogul in site (cum am spus, blogul e abia urcat pe net si e si in faza de teste, deci n-ar fi nimic grav daca ar disparea de pe domeniul propriu si s-ar integra in magazinul online).

Dar, pt cazul (cel mai probabil, per total) in care blogul va rmane pe un domeniu propriu, as vrea sa stiu si cate link-uri pot pune catre magazinul online? Pt ca vreau ca blogul sa ajute, nu sa fie perceput ca spam... Si chiar nu vreau sa exagerez, in primul rand de dragul cititorilor blogului, pt ca mai ales ei nu tb sa perceapa ca spam. De asta m-am gandit sa pun cel mult un link explicit per articol si in rest sa leg pozele din articole de magazinul online. Dar asta ar insemna, una peste alta, cateva linkuri per articol catre magazinul online. E OK sau nu, asta e intrebarea!

Scuze pt postul lung si ms inca o data de ajutor!

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    9th October 2015
    Vârstă
    46
    Posturi
    65
    Putere Rep
    20

Implicit

Vad ca s-au preluat automat descrierile magazinului si blogului (eu am scris doar adresele). Daca nu e OK, se pot sterge, nu-i nicio problema din punctul meu de vedere, nu vreau sa incalc regulile pe aici.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    59

Implicit

Google sustine de multa vreme ca subomeniile si subdirectoarele sunt cam acelasi lucru.

Matt Cutts: video aici

MrBogdan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th March 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Parerea mea este ca, daca il faci pe subdomeniu poti pune link linistit in fiecare articol, daca faci blogul pe domeniu separat as pune link la unul din 3 articole si link-urile sa fie diversificate, nu toate catre homepage.

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    9th October 2015
    Vârstă
    46
    Posturi
    65
    Putere Rep
    20

Implicit

OK, asta e un sfat bun, sa pun linkuri diversificate, oricum asta se si preteaza sa fac, sa pun link direct la produsul despre care se vorbeste si in articolul de pe blog. Merci! Daca poza din articol va trimite catre site-ul principal (deci dand click pe poza din articolul de pe blog sa ajungi pe site-ul principal) asta se considera tot link? Sau link-ul se considera doar atunci cand e trecut explicit in cadrul textului articolului de pe blog?

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand blog/site afiliere
    De tottyovi în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 6th March 2015, 11:58
  2. Cumpar Link-uri pe site/blog IT
    De bogdy în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th April 2011, 11:14
  3. LE/BE cu site-uri/blog-uri nisa IT
    De cr0n1cal în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2