Mi-am verificat blogul in backlinkwatch si-mi reiese ca am 13442 backlink-uri, majoritatea lor fiind dintr-un forum apicol unde folosesc site-ul in semnatura. Acum, fiind paralel cu SEO, nu stiu ce sa cred...e bine sau e rau?
Mi-am verificat blogul in backlinkwatch si-mi reiese ca am 13442 backlink-uri, majoritatea lor fiind dintr-un forum apicol unde folosesc site-ul in semnatura. Acum, fiind paralel cu SEO, nu stiu ce sa cred...e bine sau e rau?
Nu e de rau. Cum semnatura iti e afisata peste tot pe unde participi pe acel forum, de aceea iti apar "mai multe backlink-uri".
Fie ca ai 1 BL sau 1000 BL de pe un domeniu este cam acelasi lucru, mai ales daca linkurile respective sunt nofollow
Daca sunt dofollow atunci se inverseaza un pic situatia, mai exact un link sitewide va fi net superior fata de un link dintr-un advertorial sau contextual.
Merci. RedJoh, pot sa aflu daca link-urile sunt dofollow?
Pai vezi in sursa paginii(F12) semnatura respectiva, sau cu "inspect element" daca folosesti chrome.
De obicei pe forumuri nu prea se accepta dofollow.
Linkurile din semnatura pot fi o sursa bunicica de trafic, dar dpdv seo nu te ajuta f mult.
In schimb pentru un plus de valoare seo si pt a crea un profil de backlinkuri naturale, poti strecura ceva linkuri ale unor produse sau articole de pe siteul tau in diverse discutii/dezbateri de pe forumurile specificte(obligatoriu sa fie aceeasi lisa, altfel n-are sens), chiar daca ele ulterior iti vor returna linkul cu rel=nofollow.
Aha..ceva trafic vine, nu mult, dar vine. Acum despre nisa nu stiu ce sa zic..blogul meu e generalist, iar faptul ca am si 2-3 articole despre apicultura nu stiu daca ma baga in aceiasi nisa cu forumul.
Exista posibilitatea ca unul dintre comentariile tale sa apara in footer/sidebar si de acolo un numar atat de mare de linkuri. Cand va fi acoperit de altele, va disparea din aceasta locatie si numarul acestora se va reduce.
Si vede practic ca un link sitewide.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Nu mai deschid alt subiect, postez tot aici.
Am un blog gratuit pe WP din 2010 unde am scris un singur articol. Dpdv Seo, daca mai pun 1-2 articole si pun si ceva link catre blogul pe care scriu, am ceva avantaje? Merci.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)