Cam cit m-ar costa crearea unul site cu plata sms.
Imi puteti recomanda o firma intermediara pentru plata prin sms.
Va multumesc anticipat.
Cam cit m-ar costa crearea unul site cu plata sms.
Imi puteti recomanda o firma intermediara pentru plata prin sms.
Va multumesc anticipat.
cred ca trebuie sa separi problema in cel putin doua chestii distincte: crearea siteului (care are un cost dat e diferiti factori, printre care si functionalitatea care ii e necesara) si alegerea unui serviciu de incasare prin sms;
acum.. dupa ce te lamuresti mai clar ce iti trebuie.. incearca sa ne lamuresti si pe noi (daca vrei sa te putem indruma), respectand evident regulamentul forumului;
ca sa poti estima costul de creare al unui site trebuie sa cunosti ce trebuie sa faca acel site, ce tehnologie / platforma / etc (daca esita restrictii la capitolul asta), etc;
pt alegerea procesatorului de plati conteaza ce fel de sume vrei sa incasezi (comisioanele difera in functie de valoarea cu care este taxat smsul), ce volum lunar estimezi (ajuta la incorporarea costurilor fixe daca sunt), conditii contractuale (termene de plata, sume limita de eligibilitate, restrictii domenii de activitate, etc), retele din care vrei sa incasezi, ca sa nu zic de zona geografica pe care o targetezi, etc..
cu cat intrebarea ta e mai aproape de adevar.. cu atat cresc sansele sa primesti raspunsuri pe masura;
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)