Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: legal sau ilegal sa trimiti mailuri catre adrese culese de pe internet?

Afișare hibrid

vip3r_yo05 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    13th September 2015
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Salutare baieti. Desi sunt nou imi permit sa imi spun si eu parerea. Cel mai bine (onest) cred ca ar fi ca atunci cand ai o lista de e-mailuri primul "send" catre acele adrese sa fie cu un mail informativ (asa cum s-a mai sugerat si mai sus), prin care sa instiintezi omul ca se afla in baza ta de date (direct, sau indirect prin copierea adresei de e-mail din site-uri publice) si sa-i oferi sansa daca nu este interesat sa se dezaboneze.

Atunci esti acoperit moral - nu i-ai vandut niciun produs/serviciu nedorit - deci practic nu e spam, si totodata iti vei putea targeta mai bine pe viitor campaniile de e-mail marketing (si vei vedea o conversie reala care te va ajuta sa-ti dai seama daca campania ta este intr-adevar buna sau nu).

gupi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    15th March 2008
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    420
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de vip3r_yo05 Vezi Post
    Salutare baieti. Desi sunt nou imi permit sa imi spun si eu parerea. Cel mai bine (onest) cred ca ar fi ca atunci cand ai o lista de e-mailuri primul "send" catre acele adrese sa fie cu un mail informativ (asa cum s-a mai sugerat si mai sus), prin care sa instiintezi omul ca se afla in baza ta de date (direct, sau indirect prin copierea adresei de e-mail din site-uri publice) si sa-i oferi sansa daca nu este interesat sa se dezaboneze.
    Te rog citeste legile.
    Daca nu m-am abonat (si tu nu poti proba asta in instanta), de de sa ma dezabonez ?

Citat Postat în original de vip3r_yo05 Vezi Post
    Atunci esti acoperit moral - nu i-ai vandut niciun produs/serviciu nedorit - deci practic nu e spam, si totodata iti vei putea targeta mai bine pe viitor campaniile de e-mail marketing (si vei vedea o conversie reala care te va ajuta sa-ti dai seama daca campania ta este intr-adevar buna sau nu).
    Nu uita, un mail e catalogat (sau nu) ca fiind spam de catre destinatar, nu de expeditor.
    Legea iti permite (asta e procedura) sa trimiti un mesaj prin care soliciti acceptul destinatarului, insa daca tu-mi ceri sa ma dezabonez de la ceva la care nu m-am abonat, e foarte posibil sa ai o raportare de spam.

Overall, formularul de inscriere de pe site (cu confirmarea abonarii) sau alte formule off-line raman cele mai sigure metode. Alfel risti sa dai banii si pe baza de date, si pe amenda.

//sidetopic: daca mailing-ul incalca legislatia privind protectia datelor personale, amenda e intre 5000 lei si 2% din cifra de afaceri.
    .:|:.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Promovare site legal pe un cuvant cheie "ilegal"
    De Guess Who în forumul Webmaster Tools
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 19th September 2012, 17:29
  2. Cum trec un site ilegal intrunu legal
    De Guess Who în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 3rd February 2012, 14:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte