Nu trebuia să te complici cu un răspuns atât de elaborat, doar vroiam să corectez o idee.
În primul rând nu a menționat că aceste adresa sunt de pe pagini de contact, ci de pe diferite site-uri.
În al doilea rând, ce termen confund, că nu înțeleg? Tu ai afirmat că nu e ilegal pentru că dacă are adresa de mail public și-a asumat riscul. (riscul, conform dex = Posibilitate de a ajunge într-o primejdie, de a avea de înfruntat un necaz sau de suportat o pagubă; pericol posibil). Din nou, recitim ce ai scris, mai exact la ce am dat eu quote ”Din punctul meu de vedere, nu e ilegal sa trimiti un mail pe o adresa facuta publica de cel care o detine pentru ca si-a asumat riscul.”
Deci nu e ilegal să fac asta pentru că X și-a asumat acest risc, ca eu să fac această pagubă, e vina lui. Asta este ce ai afirmat tu și eu găsesc greșit, o părere personală de altfel.
Nu mă interesează ce e ilegal, ce e ilegal, ce e spam, ce nu e spam, mă interesează să nu facă lumea ceva doar pentru că eu îmi asum un risc. E ca și cum aș lăsa un lingou de aur în fața blocului, acolo vreau să-l țin eu, e un risc pe care mi-l asum, dar asta nu face ca cel care fură să fie absolvit de vină.
Repet, asumarea unor riscuri nu transformă o acțiune ilegaelă într-una legală, asta era tot ce vroiam să zic, restul detaliilor menționate nu mă interesau.

Răspunde cu citat