6th September 2015, 21:20
0 out of 2 members found this post helpful.
Sugestie, unde gasesc un content writter?
Salut tuturor, am si eu o curiozitate si caut sa ma ajutati cu o sugestie.
As avea nevoie de cam 2articole 2k cuvinte, 3articole 1.2k cuvinte, 10articole 700cuv. pe nisa tech/it news (advices). In 20$ cate din aceste articole as putea cumpara si de la cine? (Banii ii am in PayPal). Limba engleza.
Caut pe cineva care sa le faca cat de cat unice, si bine optimizate seo (h-taguri, alt imagini,etc).
6th September 2015, 21:37
2 out of 2 members found this post helpful.
O sa te rog sa ai grija la ofertele primite prin mesaje private, de la useri care nu au pstari pe forum.
Nu putem controla cine trimite oferte, ce reputatie are, nu avem un mecanism de control in acest sens, asa ca trateaza toate ofertele ca si cum ar fi venite pe OLX - te asiguri singurel ca nu iei teapa.
6th September 2015, 22:13
1 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
Dobre Petronel
Eu nu scriu pe engleza dar, ca sa.ti faci o idee, 20$ sunt prea putini bani pentru toate alea. Cu 20 poate iei alea 2 de 2k cuv.
A. Si am omis ceva. Ai citit regulamentul? Asta nu e marketplace.
Da l-am citit. Mai exista si alte postari de genul acesta pe forum.

Postat în original de
Dan
O sa te rog sa ai grija la ofertele primite prin mesaje private, de la useri care nu au pstari pe forum.
Nu putem controla cine trimite oferte, ce reputatie are, nu avem un mecanism de control in acest sens, asa ca trateaza toate ofertele ca si cum ar fi venite pe OLX - te asiguri singurel ca nu iei teapa.
Multumesc mult.

Postat în original de
Sergiu B.
Consultă regulamentul.
Ar trebuii sa gasesc un content writter acolo? A aparut ceva nou in ultimele zile?,ca eu nu am vazut.

Postat în original de
casperel
Un writter nu cred ca-ti scrie mai mult de 1 articol de 2000 cuvinte (in engleza) cu 20$. Toti vrem sa dam putin, dar intr-un final trebuie sa realizam ca articolele nu se scriu singure (documentarea si scrierea unui articol... mananca timp). Tu ai scrie o zi intreaga (sau mai mult) pentru 20$ ?

Diferenta dintre mine si un content writter e ca eu nu scriu articole.
6th September 2015, 22:33
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
ZER0DOI
Da l-am citit. Mai exista si alte postari de genul acesta pe forum.
Pai si daca mai exista astfel de postari, vezi cumva ce penalizari au primit autorii? 
@ceilalti: Motivul nr.2 pentru care topicurile de acest gen (din ultimele zile) inca exista este tocmai o modificare a regulamentului/structurii pe care o negociem inca, sa vedem cum este mai bine.
Cred ca este potrivit ca cererile de servicii sa nu fie conditionate de cele 30 de postari.
Motivul numarul 1. este ca omul a cerut un sfat, o sugestie, nu a cerut oferte. Si sunt sigur ca stiti locuri de unde se pot cumpara articole la pretul lui. Asa ca mai usor cu negativele (parerea mea)