Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Nume de domeniu

Revers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    19th June 2015
    Vârstă
    31
    Posturi
    40
    Putere Rep
    21

Implicit Nume de domeniu

Salut, vreau sa fac un site de muzica iar primul pas este sa imi gasesc un nume de domeniu ceea ce este foarte greu pentru mine, de 3 zile ma tot gandesc si as vrea sa stiu daca aveti cateva sugestii pentru mine

As dori ca numele sa fie unul cat mai scurt si cat mai usor de retinut, fie el un nume de brand neinregistrat sau un nume gen musicbox.ro

Acesta va fi un site cu topuri muzicale si muzica de mai multe genuri (fara manele) sortate in diverse categorii pentru a avea acces mult mai usor la ele, totul va fi legal.

Scopul site-ului este de a oferi informatii despre muzica si diverse topuri muzicale iar materialele publicate la noi pe site vor fi distrubite prin metode de sharing autorizate sau prin platforme libere precum youtube, dailymotion, vimeo, vk, etc.

Website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial. La fel continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit, fara a avea in prealabil acordul scris al titularului. (din sursa)

Pe site nu va fi doar muzica, dar celalalte lucruri (legate tot de muzica) sunt putin mai discrete si nu vreau sa discut despre ele. Am decis sa creez acest site pentru a avea acces mult mai usor la ceea ce cauti si la ceea ce e nou intreg proiectul arata foarte bine.

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    25

Implicit

Salut.

În primul rând, există un topic făcut special pentru propuneri de domenii, deci nu era necesar să creezi un topic special pentru asta.
    Bun, am înțeles că ''Scopul site-ului este de a oferi informatii despre muzica si diverse topuri muzicale iar materialele publicate la noi pe site vor fi distrubite prin metode de sharing autorizate sau prin platforme libere precum youtube, dailymotion, vimeo, vk, etc.'' Ce informații o să ne ofere site-ul tău astfel încât să fim determinați să intrăm la tine pe site în loc în loc să căutăm pe alte siteuri deja mari? Faci ceva inovator, ceva ce nu mai există pe net? Sau încerci să reinventezi roata?

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    967
    Putere Rep
    38

Implicit

Ti-am dat mesaj privat, in caz ca-ti place, sa ai timp sa-l iei.

Eu n-as ocoli manelele, reprezinta un gen muzical destul de popular la noi.

iasivezi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    26th August 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    162
    Putere Rep
    24

Implicit

bitmusic.ro
    soundlive.ro
    bitsound.ro
    blumusic.ro

Toate libere!

Spor la treaba!
    Scriu despre Tehnologie si Gadgeturi si ofer servicii de design bannere

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    19th June 2015
    Vârstă
    31
    Posturi
    40
    Putere Rep
    21

Implicit

Exista cateva lucruri in plus fata de ceea ce este in prezent pe net, nu pot sa dau foarte multe detalii despre proiect momentan. Nu incerc sa reinventez roata dar incerc sa fac ceva mai complex, nu am asteptari foarte mari dar nici mici.

Momentan pe youtube nu exista un mod prin care poti cauta un singur gen de melodii, un plus este ca melodiile vor fi sortate pe mai multe categorii si te va tine la curent cu tot ce e nou in lumea muzicala la fel ca pe youtube se pot creea playlist-uri cu redare automata, pana la 100 cu un numar nelimitat de melodii. Pe viitor avem de gand sa participam la diverse concerte, spectacole, evenimente, etc. si sa filmam, sa facem diferite filmulete scurte si de prezentare dar asta e tot putin discret. O sa avem informatii despre fiecare artist in parte, despre istoria si evolutia lui si diferite reportaje plus multe altele.

Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri, momentan nu ma pot decide avand in vedere ca avem de gand sa participam la diferite evenimente unde se va anunta si numele site-ului, trebuie sa fie ceva foarte usor de retinut si sa sune bine gen Boombox, un nume care l-am auzit odata si a sunat foarte bine.
    Ultima modificare făcută de Revers; 19th June 2015 la 20:53.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    45

Implicit

"Pe viitor avem de gand sa participam la diverse concerte, spectacole, evenimente, etc. si sa filmam" Bafta!
    Retired

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    19th June 2015
    Vârstă
    31
    Posturi
    40
    Putere Rep
    21

Implicit

Multumesc, mai am o intrebare pentru voi, cum credeti ca ar suna Just For Music ? Credeti ca e un nume prea lung sau un nume care nu se potriveste ?

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    25

Implicit

Ai nevoie de ceva brandabil, zic eu. Just For Music e prea...mneah, nu stiu cum sa-ti zic. )

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    19th June 2015
    Vârstă
    31
    Posturi
    40
    Putere Rep
    21

Implicit

Da la asta m-am gandit si eu, chiar nu imi vine nimic brandabil in minte care sa sune bine.. Am vrut sa aud si cateva pareri acest lucru este foarte important pentru mine si pentru viitorul site.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    43

Implicit

Sincer si eu as merge pe recomandarea de mai sus: bitsound.ro, sau ceva sa contina: love, music, sound.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. nume de domeniu
    De Bogdan Citoiu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th March 2010, 11:16
  2. nume-blog.domeniu.com sau nume-blog.blogspot.com
    De jeremy în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 20th November 2007, 22:27
  3. Nume de domeniu
    De jeremy în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 11th April 2007, 14:52
  4. Nume de domeniu
    De Gabriel Puscuta în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 20th September 2006, 00:46
  5. Nume Domeniu
    De laufer în forumul Bar, lobby...