-
Nume de domeniu
Salut, vreau sa fac un site de muzica iar primul pas este sa imi gasesc un nume de domeniu ceea ce este foarte greu pentru mine, de 3 zile ma tot gandesc si as vrea sa stiu daca aveti cateva sugestii pentru mine :)
As dori ca numele sa fie unul cat mai scurt si cat mai usor de retinut, fie el un nume de brand neinregistrat sau un nume gen musicbox.ro
Acesta va fi un site cu topuri muzicale si muzica de mai multe genuri (fara manele) sortate in diverse categorii pentru a avea acces mult mai usor la ele, totul va fi legal.
Scopul site-ului este de a oferi informatii despre muzica si diverse topuri muzicale iar materialele publicate la noi pe site vor fi distrubite prin metode de sharing autorizate sau prin platforme libere precum youtube, dailymotion, vimeo, vk, etc.
Website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial. La fel continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit, fara a avea in prealabil acordul scris al titularului. (din sursa)
Pe site nu va fi doar muzica, dar celalalte lucruri (legate tot de muzica) sunt putin mai discrete si nu vreau sa discut despre ele. Am decis sa creez acest site pentru a avea acces mult mai usor la ceea ce cauti si la ceea ce e nou :) intreg proiectul arata foarte bine.
-
Salut.
În primul rând, există un topic făcut special pentru propuneri de domenii, deci nu era necesar să creezi un topic special pentru asta.
Bun, am înțeles că ''Scopul site-ului este de a oferi informatii despre muzica si diverse topuri muzicale iar materialele publicate la noi pe site vor fi distrubite prin metode de sharing autorizate sau prin platforme libere precum youtube, dailymotion, vimeo, vk, etc.'' Ce informații o să ne ofere site-ul tău astfel încât să fim determinați să intrăm la tine pe site în loc în loc să căutăm pe alte siteuri deja mari? Faci ceva inovator, ceva ce nu mai există pe net? Sau încerci să reinventezi roata?
-
Ti-am dat mesaj privat, in caz ca-ti place, sa ai timp sa-l iei. :)
Eu n-as ocoli manelele, reprezinta un gen muzical destul de popular la noi.
-
bitmusic.ro
soundlive.ro
bitsound.ro
blumusic.ro
Toate libere!
Spor la treaba!
-
Exista cateva lucruri in plus fata de ceea ce este in prezent pe net, nu pot sa dau foarte multe detalii despre proiect momentan. Nu incerc sa reinventez roata dar incerc sa fac ceva mai complex, nu am asteptari foarte mari dar nici mici.
Momentan pe youtube nu exista un mod prin care poti cauta un singur gen de melodii, un plus este ca melodiile vor fi sortate pe mai multe categorii si te va tine la curent cu tot ce e nou in lumea muzicala :) la fel ca pe youtube se pot creea playlist-uri cu redare automata, pana la 100 cu un numar nelimitat de melodii. Pe viitor avem de gand sa participam la diverse concerte, spectacole, evenimente, etc. si sa filmam, sa facem diferite filmulete scurte si de prezentare dar asta e tot putin discret. O sa avem informatii despre fiecare artist in parte, despre istoria si evolutia lui si diferite reportaje plus multe altele.
Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri, momentan nu ma pot decide avand in vedere ca avem de gand sa participam la diferite evenimente unde se va anunta si numele site-ului, trebuie sa fie ceva foarte usor de retinut si sa sune bine :) gen Boombox, un nume care l-am auzit odata si a sunat foarte bine.
-
"Pe viitor avem de gand sa participam la diverse concerte, spectacole, evenimente, etc. si sa filmam" Bafta!
-
Multumesc, mai am o intrebare pentru voi, cum credeti ca ar suna Just For Music ? Credeti ca e un nume prea lung sau un nume care nu se potriveste ? :)
-
Ai nevoie de ceva brandabil, zic eu. Just For Music e prea...mneah, nu stiu cum sa-ti zic. :)))
-
Da la asta m-am gandit si eu, chiar nu imi vine nimic brandabil in minte care sa sune bine.. Am vrut sa aud si cateva pareri :) acest lucru este foarte important pentru mine si pentru viitorul site.
-
Sincer si eu as merge pe recomandarea de mai sus: bitsound.ro, sau ceva sa contina: love, music, sound.