V-am spus de atunci ca google mi-a dat contul furat, uitati mesajul de la google.

Vă mulţumim pentru e-mailul trimis.

Am restaurat acces la contul de e-mail -- și au eliminat hackeri informații cât mai mult posibil.

V-aș ruga să faci mai multe lucruri acum:

1. Configurați 2 pas verfication -- pentru a preveni hijacker vine din nou.

2. Actualizarea / verifica toate cont și beneficiarul plății informații sunt corecte. (Mai ales numărul de telefon și adresa).

3. Rulați o scanare malware pe calculatoarele personale și schimba parola.

Va rog sa ma contactati atunci când se face acest lucru, iar eu pot continua cu dezactivarea plățile dețin.

Am văzut că a creat un nou cont AdSense pub-1804058572909744. Dar, în conformitate cu politicile programului AdSense, editorii nu au voie să mențină mai multe conturi AdSense sub același nume de beneficiar. Prin urmare, am închis acest cont, și transferate câștigurile de 0,26 euro la contul dvs. inițial pub-3219940577642465.

Aștept confirmarea că pașii de mai sus au fost efectua

English:

I have restored account access to your email --- and have deleted the hackers information as much as possible.

I would ask you to do several things now:

1. Set up 2 step verfication - to prevent the hijacker coming again.

2. Update/check all account and payee information is correct. (Especially phone number and address).

3. Run a malware scan on your computers and change the password.

Please contact me when this is done, and I can proceed with disabling the payments hold.

I could see that you had created a new AdSense account pub-1804058572909744. But in accordance with AdSense program policies, publishers are not permitted to maintain multiple AdSense accounts under the same payee name. Therefore I closed this account, and transferred the earnings of 0.26 euro to your original account pub-3219940577642465.

I await your confirmation that the above steps have been carried out.

Vreau doar sa stiu daca pot face ceva, am dezactivat atnunturile google si am trimis un mail. Sa vad daca se rezolva ceva, daca poate sa faca in asa fel sa nu se ia in considerare click-uri venite din acea sursa.
ps* Nu am dat tepe, doar am primit de la cunsocuti de pe yahoo, dinastia cu site-uri de filme, care nu pot face baniii ce ceva legal si trb sa fure mereu.